Piramit Haber

Uzun kirpiklere sahip olmanın önemli bilgileri

Kadın

Uzun ve dolgun kirpiklere sahip olmak her bayanın hayallerini süslemektedir.

Uzun ve dolgun kirpikler için protez kirpik takmak zorunda değilsiniz. Bitkisel malzemelerin mucizesinden faydalanarak kirpiklerinizi güçlendirebilir ve yeni kirpiklerin çıkmasını sağlayabilirsiniz. Böylece daha dolgun ve uzun kirpiklere kavuşmuş olursunuz.

Her kadının hayali olan uzun ve gür kirpikler, kuşkusuz ki bakışların bile değişmesine katkı sağlamaktadır. Uzun ve gür kirpikler ile özgüveninizi yükseltmek ve kendinizi daha güzel hissetmek için aşağıda verdiğimiz bilgileri uygulayabilirsiniz.

Dolgun ve Gür Kirpikler için Önemli Bilgiler

Gözlerinizi ön plana çıkaracak olan uzun ve gür kirpiklere sahip olabilmek artık imkansız değil. Doğal mucizelerden faydalanarak gür ve uzun kirpiklere sahip olabileceksiniz. Kirpiklerinizin dolgun olması için aşağıdaki önerileri uygulamalısınız.

1-Kesinlikle makyajınızı temizlemeden uyumamalısınız. Makyajlı olarak uyumak ve kirpiklerinizin uzun süre makyajlı kalması, bir süre sonra kirpiklerinizin zayıflamasına ve dökülmesine neden olmaktadır.

2-Her gece uyumadan önce kirpiklerinize vazelin sürmelisiniz. Vazelin sayesinde kirpiklerinizin nemlenip daha sağlıklı olmasını sağlarsınız.

3-E vitamini yağı, zeytinyağı ve hint yağı gibi doğal yağları kullanarak kirpiklerinizin gürleşip uzamasını sağlayabilirsiniz. Kulak çubuğu ile bu yağları kirpiklerinize sürebilirsiniz.

4-Hint yağı ile yumurta akını eşit miktarlarda karıştırıp kirpiklerinize uygulayın. Bu uygulama sayesinde güçlü ve dolgun kirpiklere kavuşmuş olacaksınız.

5-Kirpiklere en çok zarar veren malzeme; kirpik kıvırıcısıdır. Bu tür ürünlerinizi kesinlikle kirpiklerinizden uzak tutmalısınız.

6-Sağlıklı beslenmeye özen gösterin. Kirpiklerin zayıf ve seyrek olmasının en büyük nedenlerinden birisi de; biotin eksikliğidir. Biotin ihtiyacınızı karşılamak için düzenli olarak karnabahar, somon balığı, muz, havuç, yumurta sarısı, sardalye ve baklagiller ile mantar tüketmeye özen göstermelisiniz.

Dolgun kirpikler bazı kişilerde doğuşturan olurken, bazılarının da bu tür bitkisel yöntemler ile elde etmesi gerekmektedir. Yukarıda yer verdiğimiz bilgileri düzenli olarak uygularsanız, siz de dolgun ve gür kirpiklere kavuşabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.