Piramit Haber

Parlak bir cilt için yapılması gerekenler

Kadın

Küçük tedbirlerle cildinizi parıldamasını sağlayabilirsiniz....

 Öncelikle şunu bilmeniz gerekir ki, parlak ve güzel bir cilde sahip olmanın yolu hem beslenmenizden hem de cildinize uygulayacağınız bakımdan geçer. Bunun için çok paralar harcamadan ama küçük tedbirler alarak cildinizin güzelliğini sağlayabilirsiniz.
Nasıl parlak bir cilde sahip olabilirsiniz?

– Vücudunuzu gereğince su alın. Bu bol bol su için anlamına gelir. Beslenme uzmanları günde 8- 10 bardak su içilmesini söylüyor ki bu kulağa fazla gelse de zamana yayıldığında yapılabilir bir şey. Su aynı zamanda kilo kontrolüne de yardımcı olacaktır, yani bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz.

– Parlak bir cilde sahip olmak ve devamını sağlamak için, özellikle antioksidan içeren; enginar, kahverengi patates, fasulye, yaban mersini, kızılcık, üzüm, portakal, karpuz, pekan ve ceviz gibi taze meyve sebze içerikli, dengeli bir beslenme düzeniniz olması da gerekir.

– Alt katmanlardaki daha güzel ve narin cildi ortaya çıkarmak için sahip olduğunuz kuru, ölü deriyi döküp kurtulun. Tüm yapmanız gereken, deri döken bir temizleyiciyi sünger lif ile cildinize dairesel hareketlerle uygulamak. Ek olarak, vücudunuzun diğer hassas bölgelerine olduğu gibi yüzünüze de bu sebeple üretilmiş özel ürünlerle bakım yapın.

– İşiniz bittiğinde, deri dökmek cildinizi kurutacağından iyi bir nemlendirici kullanın. Cildinizi parlak tutmak için vücut örtüleri ya da vücut maskeleri de kullanabilirsiniz. Egzersiz ve masaj da dahil olmak üzere, kan dolaşımını arttıran her şey cilt için faydalıdır. Kararlı bir düzen oturtmaya çalışın.

– Cilde parlaklık kazandırmak için kullanılan çeşitli yağlar vardır. En popülerlerinden biri, tırnak, saç ve cilt için kullanabileceğiniz zeytinyağıdır, yani ondan birçok kullanım şekli elde edebilirsiniz. Diğer bazı ürünler de badem veya bebek yağı ve parlaklık losyonlarıdır.

– Unutmayın, yağlı değil parlak bir cilt istiyorsunuz, yani ürünleri uygun miktarda kullanın. Şüphesiz ki amaç doğal görünüp hissetmek ve her zamankinden daha iyi görünmek.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.