Piramit Haber

Küçük Göğüsler Nasıl Daha Dolgun Gösterilir ?

Kadın

Güzel, iri ve dik göğüsler kadın ve seksilik ile bağdaştırılır. Bu nedenle küçük göğüslü olan veya göğüslerinden memnun olmayan genç kız ve kadınlar özgüven eksikliği ile mücadele etmek durumunda kalırlar. Büyük ve güzel göğüslere sahip olmak isterken estetik operasyonla göğüs büyütme işlemlerine her kadın cesaret edemez. Bunun yerine gün kurtarıcı çeşitli göğüs büyütme ipuçlarını tercih edebilirler:

Her kadın vücuduyla barışık olmalıdır ama maalesef, çoğumuz bunu tam anlamda başaramamaktayız. Eğer siz, göğüslerinizin büyüklüğünden mutlu değilseniz ve daha iri göğüslere sahip olmak istiyor ama ameliyat olmayı da düşünmüyorsanız birkaç ipucu ve hile ile daha iyi görünen göğüslere sahip olabilirsiniz.

Doğru duruş

Bu, daha iri görünen göğüslere kavuşmanızın en kolay yoludur. İleri bakın, omuzlarınızı geriye atın, omuriliğinizi düz tutun ve göğsünüzü ileri doğru itin. Bu, göğüslerinizin daha büyük ve dik görünmelerini sağlarken, sizi daha uzun ve daha zayıf da gösterecek.

Doğru sütyen bedenini giyin

Maalesef pek çok kadın, göğüslerini doğru şekilde ölçmedikleri için yanlış beden sütyen giymekteler. Doğru sütyen ise, göğsünüzün tam alt kısmından oturmalı ve bütün göğsünüzü kaplamalıdır. Doğru sütyen bedeninizi bulmak için kendi kendinize göğüslerinizi ölçebilir ya da bir iç çamaşırı mağazındaki çalışandan yardım isteyebilirsiniz.

Sütyeni doğru takmayı bilin

Doğru ölçünüzü öğrendikten sonra seçtiğiniz sütyenin maksimum destek ve rahatlık sağladığından emin olun. Sütyeninizin askılarını doğru şekilde ayarladığınızdan emin olun.

Makyaj hilesi kullanın

Dekolte görüntüsü sağlamak istediğiniz bölgeye normalde kullandığınızdan daha koyu bir tonda fondöten ya da pudra sürün. Fakat bunu, özel geceler ve fotoğraflar dışında yapmanızı tavsiye etmeyiz. Hem garip bir görüntü olur hem de başkalarının kendinize makyajla göğüs çizdiğinizi fark etmeleri pek hoş olmaz.

Üst göğüs kaslarınızı çalıştırın

Göğüs kısmınızdaki kaslarınızı arttırmak göğüslerinizi daha formda ve daha yuvarlak gösterir. Bunun için şınav çekebilirsiniz.

Büyük gösteren sütyen alın

İç çamaşırı satan mağazalarda pek çok renkte ve çeşitle büyük gösteren sütyen bulabilirsiniz.

Belinize odaklanın

Vücudunuz şekle sokmak ve inceltmek (belinizin etrafındaki kasları çalıştırmak) göğüslerinizin daha büyük görünmelerini sağlar.

Desenli yakaları tercih edin

Dantel, fırfır, mücevher ya da diğer aksesuarlarla süslenmiş yakaya sahip bluzlar göğüslerinizin daha büyük görünmelerini sağlarlar.

Renk ve desenleri kullanın

Doğru desen ve renk seçimleriyle vücudunuzun şeklini farklı gösterebilirsiniz. Genel olarak açık renkler sizi daha iri gösterirken, koyu renkler sizi daha ince göstereceklerdir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.