Piramit Haber

Kıskanç Sevgili İle Nasıl Baş Edersiniz ?

Kadın

Kıskançlık insanın doğasında var lakin ilişkide sınırları aştığında sorunlar yaratabiliyor. İşte kıskanç sevgili ile baş etmenin yolları…

Sevgilinizi erkek arkadaşlarınızla tanıştırın.
Erkek arkadaşalrınızla dışarı çıktığınızda sorun yaratıyorsa bir dahaki sefere onu da davet edin. Onlarla tanışınca onları bir tehdit olarak görmekten vazgeçecektir.

Yumuşatın.
Ona kıskanmak için sebep vermeyin. Televizyondaki erkeklere yorum yapmaktan vazgeçin ve başka erkeklerle göz temasından kaçının. 

Sebebini bulun.
Sevgiliniz neden kıskandığını çözün. Eğer geçmişinde ihanete uğramış ise sizin ona ihanet etmeyeceğiniz konusunda rahatlatın. Ve ona iltifatlar edin. 

Arkadaşlarınıza açıklayın.
Eğer sevgiliniz bir arkadaşınızı kıskanıyor ise arkadaşınızı hareketleri konusunda uyarın. Böylece hem arkadaşınızdan ayrılmak zorunda kalmayacaksınız hem de sevgiliniz mutlu olacaktır.

Kurallar koyun.
Eğer sevgiliniz kendisi kadın arkadaşlara sahipken sizin erkeklerle arkadaş olmanızı istemiyor ise onunla konuşun ve iki tarafında uyacağı kurallar koyun. 

Anlaşmaya varın.
Eğer siz başka erkeklerle konuşurken kıskanıyorsa onunla anlaşmaya varın. Onu rahatsız eden kişiyle konuşmaktan vazgeçin ya da vazgeçemeyeceğiniz bir arkadaşınız ise onunla anlaşmalarını sağlayın.

İlgiyi arttırın.
Eğer dışarıdaysanız ya da bir partide sevgilinize gereken ilgiyi gösterdiğinizden emin olun. Eğer onu görmezden geliyorsanız sevgiliniz normalden daha kıskanç olacaktır. 

Kesip atın.
Eğer yeteri kadar dikkatli olmanıza rağmen kıskanmaya devam ediyorsa ona sizinle beraber olmak istiyorsa değişmesi gerektiğini belirtin. 

Terapiye gidin.
Ona sorunlarını aşmada yardımcı olun ve birlikte terapiye katılın. 

Ayrılın.

Eğer değişmeyi kabul etmezse ya da siz değişmek istemezseniz, artık ayrılmanız gerektiğini kabul edin. İkinizin de mutsuz olduğu bir ilişkiyi sürdürmezsiniz.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.