Piramit Haber

Kalp Çizginiz İlişkinizi Nasıl Yorumluyor ?

Kadın

Kalp çizginizi ve anlamını öğrenmek için avuç içinizdeki çizgiyi fotoğraftakilerle karşılaştırın. İşaret parmağının altından ya da orta parmaktan başlıyor ve küçük parmağa doğru uzanıyor

Aşk hayatınız ve ilişkilerinizle ilgili aradığınız cevaplar parmaklarınızın ucunda olabilir. Avuç içinizde “kalp çizgisi” olarak bilinen bir çizgi var.

Kalp çizginizi ve anlamını öğrenmek için avuç içinizdeki çizgiyi fotoğraftakilerle karşılaştırın. İşaret parmağının altından ya da orta parmaktan başlıyor ve küçük parmağa doğru uzanıyor. Eğer:

1. Orta parmağınızın altından başlıyorsa Siz bir lider, bir entelektüel olarak doğmuş hırslı ve bağımsız bir insansınız. Yargıda bulunma ve karar alma konularında çok iyisiniz. Bunların yanında diğer insanlara göre daha az kırılgansınız ve dışarıya karşı biraz soğuksunuz.

2. Orta parmak ve işaret parmağı arasında başlıyorsa Düşünceli ve kibar bir insansınız. Endişeli olduğunuzda kararsız ve ihtiyatlı olabiliyorsunuz ancak güvenilir bir insansınız. Karar alırken sağduyunuzu kullanıyorsunuz.

3. İşaret parmağınızın altında başlıyorsa Birinci maddeye bakın.

4. Begins between the index finger and thumb Sabırlı, ilgili, yumuşak kalpli bir insansınız.

Siz hangisisiniz? 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.