Piramit Haber

Kadınlar en çok bu kılıfları tercih ediyor!

Kadın

Kadınlar ne zaman ve nerede kullanacaklarına bağlı olarak en çok taşlı, cüzdanlı, resimli, standlı ve ilginç telefon kılıflarını tercih ediyor.

“Cep telefonu kılıfları telefonu koruma amacının yanı sıra artık giyim aksesuarı olarak da kullanılıyor” diyen Dijital Pazarlama Uzmanı Zeynep Uylaş, kadınların telefon kılıfı seçiminde seçici davrandığının altını çizerek, en çok beğenilen kılıf türlerini ve kullanım amaçlarını sıraladı.

MobilCadde.com verilerinin analizine dayanarak yapılan incelemeye göre kadınlar en çok taşlı, cüzdanlı, resimli, standlı ve ilginç kılıfları tercih ediyor. Kullanım amaçlarına göre şekillenen bu seçimler, kıyafet rengine ve giyim tarzına göre de değişebiliyor. Cep telefonu kılıfının artık kıyafetle bütünleşmesine önem verilirken, günlük kullanımda başka, özel günler için başka kılıflar seçilebiliyor.

Günlük seçimde resimli kılıflar
Genellikle günlük kullanımlarda kadınların tercihi figürlü kılıflardan yana. Kişinin tarzına ve beğenisine göre seçilen bu kılıflarda çiçek, hayvan, şehir, burç ve anime karakterler gibi resimleri görmek mümkün. Kedi ve baykuş desenli kılıflar ise son zamanların en popüler seçimi.

Özel günler için taşlı kılıflar
Özel gecelerde veya şık bir partide kıyafeti tamamlayan aksesuar ayrıntısına telefon kılıfı da ekleniyor. Şık bir gecede dikkatleri üzerinde toplamak isteyen kadınlar, Swarovski taşlarla süslenmiş kılıfları tercih ediyor. Renk seçimi kıyafet rengine göre değişiklik gösterse de genellikle şeffaf ve gold taşlı kılıflar rağbet görüyor.

Alışverişlerde cüzdanlı kılıflar

Market alışverişlerinde, sporda veya kısa gezilerde cüzdanlı kılıflar kadınların en çok tercih ettiği seçenek oluyor. Yanında çanta taşınarak yük alınmak istenmediği zamanlarda para, kart veya kimlik gibi önemli ayrıntıları telefon kılıfında taşıyabilmek ciddi bir kolaylık sağlıyor.

Dizi keyfinde standlı kılıflar

Telefonlarda dizi izleme oranı akıllı telefonların mükemmel HD ekranları sayesinde son yıllarda fazlasıyla artış gösterdi. Kadınlar da artık dizilerini bilgisayar veya televizyon yerine istedikleri zaman telefonlarında izlemeyi seçiyor. Bu noktada standlı kılıflar rahatlıkla dizi izleyebilmek için en çok seçilen kılıf modeli oluyor.

Dikkat çekici ilginç kılıflar

Anime karakterli, değişik deseni veya işlevi bulunan kılıflar da kadınların gözdesi. Özellikle son dönemde kaset, tavşan, game boy ve tüylü kılıflar en çok seçilen türlerden. Bu modellerin yanı sıra oje, örümcek, gözlük görünümlü kılıflar da ilgi çekici seçenekler arasında bulunmakta.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.