Piramit Haber

Hızlı Kilo Vermenizi Sağlayacak Yöntemler

Kadın

Kilo verme meselesini artık gözünüzde büyütmeyin! Size vereceğimiz yöntemleri uygulayarak hızlı bir şekilde kilolarınıza veda edebilirsiniz.

Kilo vermeniz için uygulayacağınız bu yöntemler sadece 1 dakikanızı alacak. Ancak etkili olmasını istiyorsanız size vereceğimiz yöntemleri harfiyen yerine getirmeniz gerekecek. ‘’Ben zaten diyet yapıyorum bunlara gerek yok ‘’ demeyin.

Bu yöntemlerle daha hızlı kalori yakacak, kilolarınızdan daha çabuk kurtulacaksınız.
İşte kilo vermenizi sağlayacak 7 pratik yöntem, 

İçeceklerinize maden suyu katın
Yemeklerde veya gün içerisinde içtiğiniz soğuk içeceklerin içerisine maden suyu karıştırın. Bu durumda içeceğinizin yarısını kullanmış olacaksınız. Böylelikle alacağınız kalori miktarını da en aza indirmiş olacaksınız.

Sabit telefonlar kullanmayın
Evinizde bulunan sabit telefonları kaldırıp atın. Onun yerine telsiz telefonlar kullanmaya özen gösterin. Çamaşır yıkayın, masayı toplayın, yerleri silin, çiçekleri sulayın…Yapacağınız bu aktivitelerin tümü, toplamda (255) kalori yakmanızı sağlayacaktır.

Sakız çiğneyin
Tatlandırıcısız sakız çiğnemek, metabolizma hızını %20 oranında arttırıyor. Böylelikli de kilo vermenize yardımcı oluyor.

Yürüyüşe çıkmadan önce yeşil çay tüketin

Yeşil çayın yağ yakımına yardımcı olduğunu artık hepimiz biliyoruz.Yürüyüşten önce yeşil çay içmek yağ yakımınızı büyük ölçüde hızlandıracaktır.

Kan testi yaptırın
Yaklaşık 12 kadından birinin tiroid bezleri yeterince iyi çalışmıyor ve bu da metabolizmayı yavaşlatan etkenlerden.

Yağları sprey şişelerine koyun
Aldığınız yağları sprey şişelerinin içerisine koyun. Salata ve yemeklere püskürterek ekleyin. Bu durumun sonucunda yağı daha az tüketeceksiniz.

Yemek yerken aynaya bakın

Yemek yerken aynaya bakmak iştahızı azaltacaktır. Yemek yeme potansiyelinizi %30 olumsuz etkileyecektir.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.