Piramit Haber

Eşiniz sizi en çok nasıl öpüyor?

Kadın

Partneriniz öpücük şekli ile ne anlatmak istiyor? Bu detaylar aslında karşınızdaki insanı çözmeniz, beynini okumanız için ince ipuçları veriyor..

Elinizden öpüyorsa..
Bu öpücük size saygı duyduğunun ama aynı zamanda onu tahrik ettiğinizin bir kanıtı. Elinizi hafifçe öpüp vücuduna yakın yerde tutması oldukça seksi bir hareket. Elinizi öperken gözlerinizin içine de bakıyorsa sevişme isteği mesajı veriyor olabilir.

Omzunuzdan öpüyorsa..

Bu öpücük bir kavga sonrasında sizi kırdığı zamanlarda bir özür anlamına gelir. Arada bir gerginlik varken, aniden arkadan gelip omuz üzerine öpücük konduran erkek pişmanlığını ve sevgisini dile getiriyor demektir.

Alnınızdan öpüyorsa..

Eşini alnından öpen bir erkek, ona kendisini güvende hissettirmek istiyor demektir. Bu öpücük, size değer verdiğini ve ne olursa olsun yanınızda olacağı anlamına gelir.

Yanaktan öpüyorsa..

Bu öpücük, partnerinizin sizi içten sevdiği ve size ihtiyacı olduğu anlamına geliyor. Kendisini iyi hissetmek veya aşkının karşılığı olup olmadığını anlamak istediğinde hızlı bir yanaktan öpücük denemesi yapabilir. Ya da yanağınıza gömülüp uzun uzun öperek sevgisini göstermek isteyebilir.

Dudaktan öpüyorsa..


Sizi tutkuyla sevdiğinin göstergesidir. Tadınızın kalmasını istiyordur. Küçük bir öpücük heyecanı, büyük ve uzun bir öpücükse tutkuyu anlatır..

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.