Piramit Haber

Doğal görünüm için bunlar şart!

Kadın

Yaşınızın güzelliğini ortaya çıkaran, doğal görünümü destekleyen kozmetik ürünler makyaj çantanızda mutlaka bulunmalıdır.

Yaşınıza göre ideal makyanınızı yapmak istiyorsanız öncelikle renkleri bilmelisiniz. Parlak renkler, pembeler özellikle dikkat çekici tonlar gençlerin kullanması gereken tonlardır.
Sağlıklı seçim yapmak, makyaj yapayım derken maskara olmamak için renk konusunda etkin çözümlere sahip olmalı öncelikle profesyonel bir makyözden destek almalısınız.

20'Lİ YAŞLAR İÇİN MAKYAJ

Kapatıcı kullanmadan allık sürebildiğiniz yaşlardır. Bu nedenle hafif bir makyajla bir kalem bir rujla güzelleşebileceğinizden emin olduğunuz yaşlardır. Ton konusunda açık tenliyseniz iddialı renkleri kolaylıkla kullanabilirsiniz. Esmer bir hanımsanız bu yaşlarda da yine toprak tonlarını değerlendirebilirsiniz.

30'LU YAŞLAR İÇİN MAKYAJ

İnci kullanabileceğiniz, artık daha yerinde tonlarla olgun görünmeniz gereken yaşlar. Fakat bazı kadınlar hala kendilerini 20li yaşlarda hissetmek istediği için canlı tonları değerlendirmek istiyor. Aslında 30lu yaşlar özgür yaşlardır, kendinizi kısıtlamayın, cildinizin bakımını ihmal etmeyin her ton size yakışacaktır.

40'LI YAŞLAR İÇİN MAKYAJ


Artık ne istediğinizi biliyorsunuz, ne yapacağınızı da. Kendinize yakışanın ne olduğunu bildiğiniz yaşların hakkını verin, yıllara meydan savaşını kazandığınızı herkese gösterin! Akağaç kırmızısı bir ruj bu yaş grubu kadının kalesidir!
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.