Piramit Haber

Bir erkeği bağlamak için 7 kural!

Kadın

Hoşlandığınız kişiyi kendinize aşık etmek ya da sevgilinizi kendinize daha da bağlamak istiyorsanız listemiz sizin için.

1- Bakımlı ol
Saçların, manikür ve pedikürün yerinde olsun. Çantandan nemlendiricini, parlatıcını ve elbette seksi parfümünü eksik etme.

2- Doğal ol

Erkeklerin çoğu kibarmış gibi yapan kadınlardansa, arada bir küfür eden, dozunu kaçırmamak şartıyla bakımsız kadınları daha çekici bulduklarını söylüyor.

3- Pozitif ol

Hiçbir erkek yanında sürekli mızmızlanan, her şeye bir kusur bulan kızlardan hoşlanmaz. Bulunduğu ortamdan zevk alan ve güler yüzlü kızlar her zaman daha makbuldür.

4- Açık ol

Ona duygularını belli etmen, seni küçültmez. Sürekli bakışmanıza rağmen, hâlâ tanışma girişimde bulunmadıysa, ilk adımı sen atabilirsin.

5- Özgüvenli ol

Hiçbir şey, özgüven kadar karizma yaratamaz. Kendine ne kadar güvendiğini ona her fırsatta göster.

6- Ölçülü ol

Abartılı kahkahalar, argo kelimeler ve balon yapılmış sakızınla olsan olsan onun arkadaşı olursun! Yoksa, herkesin dikkatini çekmek isteyen ve kendine güveni olmayan bir kız imajı yaratırsın.

7- Cool ol


Kimseyi takmayan, kendinden emin ve özgüvenli kızlar ilgi odağı olur. Bunu başaramıyorsan, sessiz kalmayı tercih et. Böylece esrarengiz bir hava yaratabilirsin.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.