Piramit Haber

6 yöntemle eski sevgiliyi yola getirme!

Kadın

Eski sevgili nasıl yola gelir diyorsanız bu 6 maddeyi uygulayın..

Öncelikle bir erkeği geri döndürmek için sevgi sözlerimizden en anlamlılarından biri olan ‘Gözden ırak olan gönülden de ırak olur’ cümlesidir. Bu cümle gerçek anlamda doğrudur. Eski sevgilinizi siz uzun zamandan beri görmemiş olsanız ve hala yalnızca onu istediğinizi düşünmeniz, onun da aynı düşünceye sahip olduğunu göstermez.
Peki eski sevgilinizle yeniden bir araya gelmek için yapmanız gerekenler neler?


1- Onu takip edebilir ve yoluna çıkmak isteyebilir, gittiği mekanlara gitmek gibi sürekli sizi görmesini sağlamanız, erkeği geri döndürmenin yolları arasında önemli başlıklardan biridir. 

2- Eğer seviyor ve onu istiyorsanız arayı uzatmadan atağa geçmelisiniz. Eski erkek arkadaşınızla ayrılığınızı uzun tuttuğunuz bu arada eski sevgilinizin muhtemelen yeni bir sevgili bulacağını aklınızdan çıkarmamalısınız.

3- Ayrılık sonrası eski sevgilinize karşı sinirli, depresif ve kaba hareketlerde bulunmaktan kaçının.


4- Herhangi bir yerde karşılaştığınızda ona karşı gayet neşeli görünün, sanki hayatınızda daha önce hiçbir şey olmamış gibi eğlenceli bir imaj çizin.

5- Dış görünüşünüze dikkat edin,saçınız,makyajınız,kıyafetiniz düzgün olsun. Sizi çok iyi durumda görmek eski sevgilinizin kafasını karıştıracak ve sizinle yaşadığı anları aklından geçirmeye başlayacaktır.

6- Eski sevgilinizle iletişime geçmek için sosyal medyayı kullanabilirsiniz. Mutlaka eski sevgilinizin bir Facebook hesabı vardır. Aranızda her ne yaşanmış olursa olsun, Facebook üzerinden ona basit ve kısa bir mesaj göndererek onunla iletişime geçmenin ilk adımını atabilirsiniz.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.