Piramit Haber

6 formülle güzel görüntü!

Kadın

Bu 6 yöntemle yüz hatlarınızı belirginleştirin ve daha güzel bir görüntüye kavuşun..

Hayatta her zaman doğru tavır kazandırır, doğru yerlere yapılan her güzel dokunuş sizi bir adım öne taşır. İster insan ilişkileri olsun ister doğru giyinmek söz konusu olsun, ister doğru makyaj yapmak olsun, atılan her doğru adım sizi öne çıkarır. Her şeyin en doğrusunu yapmak makbuldur ve tabi ki makyaj için de en doğrusunu yapmak çok önemlidir.
Şimdi ise “Makyaj yapalım ama daha iyisi nasıl olur?” veya “Doğru ve belirgin yüz hatlarını öne çıkaran makyajı nasıl yaparız?”, ” Makyaj malzemelerim var ama doğru kullanamıyorum ki” diye dert yanıyorsanız işte size göre bir yazı geliyor.

En önemli kural yüz hatlarını doğru belirginleştirmekten geliyor…

1. Öncelikle yüz tipimizi tanımamız lazım, yani nerelere kontür uygulamamız gerektiğini bilmemiz önemli.

Yüz Hatlarını Belirginleştirme

2. Basit kurallara hakim olmamız gerekiyor!

Yüzünüzü Tanıyın

Yüzünüzde yapılacak çok büyük değişikliklerden bahsetmiyoruz. Aslında yapılacak işlem çok basit üstte görülen fotoğrafta belirtilen gibi yüzümüzü tanıyıp, doğal gölgeler ve ışıklar ekleyerek yüzümüzün güzelliğini ön plana çıkarmak.

3. Parlamak önemli!

Bu aşamada, burun kemiği boyunca, çene ve kaş kemiklerinize aydınlatıcı uygulayın. Ek olarak kaşlarınızın ortasını da aydınlatın.

4. Gölgelendirin!

Yüzünüzü Gölgelendirin

Yanak çukurlarını ve elmacık kemiklerinizi, kulaklarınıza doğru sivrilen yumuşak çizgilerle gölgelendirin. Kaş üstünüze ve saç çizginize gölge verin.

5. Çizgileri yok edin!

Bir fırça ya da sünger yardımıyla bu çizgileri karıştırın. Bu işleme yüzünüzün merkezinden başlayıp kenarlara doğru dağıtın. Görünen çizgiler yapay bir görünüm oluşturacağından her bir çizgi karışana kadar devam edin.

6. Belirginlik artsın diye allık kullanın!

Elmacık kemiği belirgin kadınlar zaten doğuştan şanslı onlara diyecek sözüm yok. Hafif sürülen allık bile onların yüz hatlarını belirginleştirmesine fayda sağlar. Ama o kadar da şanslı olmayan elmacık kemiği belirsiz kadınlar şimdi kendini durduk yere şanssız mı hissetsin. Tabi ki hayır! Çünkü onun da çaresi var…

Allık Kullanımı


Elmacık kemiğimiz belirgin değilse hiç yok değil ya! En kötü yanak çukurumuz ve ne güzel yanağımız var. Bizde onları belirginleştiririz. Oraya sürülen doğru tondaki allık size çok güzel bir elmacık kemiği havası katar…
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.