Piramit Haber

2 Haftada Mucize Değişim

Kadın

Örümcek ağı ile 2 haftada Muhteşem Değişim

Esra Gemici ile tanışmamız Op. Dr. Bülent Cihantimur’un her hafta Çarşamba günleri kanal Türk ekranlarında, konuk olduğu “Dr. Aytuğ ile Sağlık” programı sayesinde gerçekleşti. 

Program esnasında 33 yaşında olmasına rağmen cildinden, burnundan, yüz hatlarından memnuniyetsizliğini dile getiren Esra Hanım, fotoğraf çektirmek dahi istemediğini vurgulayarak, bizleri ve ekran karşısındaki birçok izleyiciyi şaşırtmıştı. Oysaki Esra son derece güzel ve suratına baktığımızda yüz orantıları yerinde bir bayandı. İç huzursuzluğu suratına, hatta duruşuna bile yansıyor, jestleriyle mimikleriyle tüm hoşnutsuzluğunu beden diliyle son derece iyi ifade ediyordu. 

Önemli olan cilt, göz, saç ve dudak

Esra Hanım o gün özellikle burnundan şikayetçi olduğunun altını çizdi. İzleyici olarak bizler Esra’nın, suratına baktığımızda son derece karizmatik duran burnundan ziyade, daha henüz başlamış olan ince çizgilerini, derinleşmeye yüz tutmuş mimik hatlarını, canlılığını kaybetmiş 

bir cilt dokusunu ve hepsi sayesinde bozuk olan moralini seziyorduk. Esra Hanım tüm bunları görmezden gelerek, sadece burnuna odaklanıyor, tüm sorunun sadece ve sadece burnundan kaynaklandığını düşünüyordu.
Op. Dr. Bülent Cihantimur
’un çoğu kez ifade ettiği gibi, estetik normlarda olan bir burun, insanın yüz güzelliğini etkileyen bir unsur olmadığı gibi, saç, cilt, dudak ve göz gibi 4 önemli alanın çok daha fazla etkili olduğunu artık çok iyi biliyoruz. Esra Hanım’da da bu 4 önemli mevzunun altını bir kez daha çizmiş bulunmaktayız. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.