Piramit Haber

"Teröristler 'Hayır' Diyor" Diyen Binali Yıldırım'a Balyoz Mağdurundan Sert Çıkış!

Gündem

Balyoz mağduru Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz, 'Teröristler Hayır diyor, biz evet diyoruz' diyen Başbakan Binali Yıldırım ve yandaş medyaya çok sert yanıt verdi.

Televizyon programında referandum sürecinde Başbakan Binali Yıldırım'ın söylediği ve havuz medyasının da günlerdir propagandasını yaptığı "PKK, FETÖ, DHKP-C... Teröristler 'Hayır' diyor, biz o yüzden 'Evet' diyoruz" şeklindeki sözleri masaya yatırıdı.

Balyoz kumpasında tutuklanan ve 3.5 yıl tutuklu kalan Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz, Başbakan Yıldırım'ın bu sözlerine çok sert yanıt verdi.

Ahmet Yavuz Kimdir?

Doğum Yeri : Türkiye
1951 Karaahmetli Kasabası doğumlu Yavuz Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü mezunudur. 

Askerliğini 1982 yılında kısa dönem olarak Burdur'da yapmıştır. 1966-1992 yılları arasında MKE Kurumu'nda; 1996'dan itibaren de Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Bugsaş A.Ş.’de çalışmaya başlamıştır. Doğalgaz’dan ve Ankaray’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 

Siyasi tecrübesi 1983'te Refah Partisi'nde Kurucular Kurulu Üyeliği yapmıştır. MKYK ve Merkez Disiplin Kurulu Üyelikleri'nde bulunmuştur. Refah Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı (1991-1996) yapmıştır. 1991-1995 Refah Partisi Milletvekilliği Adaylığı 1999’da ise Fazilet Partisi Milletvekili adayı olmuştur. Halen Bugsaş A.Ş.’de yönetici olarak çalışmaktadır. Yavuz evli ve 3 çocuk babasıdır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.