Piramit Haber

Son Dakika: Patlamanın Ardından Açıklamalar!

Gündem

İstanbul'daki patlamadan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İstanbul Şirinevler'de 75.Yıl Polis merkezi yakınlarında patlama meydana geldi. Saldırının bombalı araçla gerçekleştirildiği bildirildi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. İlk gelen bilgilere göre; patlamada 1'i ağır 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

İddialara göre motosikletle olay yerine gelen kasklı ve kırmızı montlu olduğu belirtilen saldırgan, motosikleti bırakarak olay yerinden uzaklaştı.
Son dakika haberi: İstanbul Yenibosna'da patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çatışma ihtimaline karşılık patlamanın ardından bölgeye özel harekat polisleri ve zırhlı araçlar gönderildi. İlk gelen bilgilere göre; patlamada 1'i ağır 5 kişinin yaralandığı öğrenildi. Saldırının çok şiddetli olduğu patlama sesinin Atatürk Havalimanı'ndan da duyulduğu belirtildi.

Saat 15.55 sıralarında 75. Yıl Polis Merkezi Amirliği yakınlarında bir patlama oldu. Patlama sonrası olay yerine; bomba imha uzmanları, zırhlı araçlar ve ambulans sevk edildi.

Patlamanın ardından bölgede silah sesleri yükseldi.

Olayla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Olayda can kaybı ya da yaralı olup olmadığı bilinmiyor. Patlamaya bir araca yerleştirilen bombanın neden olduğu belirtiliyor.

İşte İlk Görüntüler,





ÖNCE ŞİDDETLİ PATLAMA SONRA SİLAH SESİ

Olay yerinde bulunan İHA Muhabiri Murat Delice, patlamanın çok şiddetli olduğunu, patlama sonrası ise olay yerinden silah seslerinin duyulduğunu bildirdi. 


4 YIL ÖNCE DE AYNI YERDE SALDIRI OLMUŞTU


Şirinevler'de patlamanın meydana geldiği karakol 4 yıl önce de bir saldırının hedefi olmuştu. 





Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.