Piramit Haber

Paylaşımı yürek burktu!

Gündem

Şırnak Silopi'de terhisine sayılı günler kala şehit düşen Barış Aytek'in 'Canım anam' diyerek yer verdiği son paylaşımı yürek dağladı.

ŞIRNAK Silopi'de, dün gece saat 00:20 sıralarında PKK'lılar tarafından saldırıya uğrayan 6. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı Akdizgin Karakolu'nda şehit düşen 21 yaşındaki Barış Aytek'in, Facebook hesabından yaptığı son paylaşımı yürek burktu.
TERHİSİNE GÜNLER KALA ŞEHİT OLDU
Şehit düşen 21 yaşındaki Barış Aytek'in memleketi Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki baba ocağına ateş düştü. 1994-4 tertip olduğu ve tezkeresine sayılı günler kaldığı öğrenilen şehit Barış Aytek'in acı haberini alan yakınları sinir krizleri geçirdi.

PAYLAŞIMI YÜREK BURKTU
Şehit asker Barış Aybek'in sosyal paylaşım sitesinde hayranları arasında Yılmaz Güney ve Ahmet Kaya'nın olması dikkatleri çekerken, hesabında annesi için yazdıkları yürekleri burktu.

2014 yılı Kasım ayında askere giden Barış Aybek, 27 Ocak tarihinde sosyal paylaşım sitesinde ekmek yapan annesinin resmini paylaşarak 'Canım anam...

Bir sen varsın gerisi yalan... (İyi ki varsın annem) yorumunu yapmış. Kasım ayında vatan görevini yapmak üzere askere giden Barış Aybek'in 31 Ekim 2014 tarihinde yaptığı paylaşım da dikkatleri çekti.

Aybek, 'O şimdi asker. Vedalar zor olsa da bazen gitmek gerekir' şeklinde bir paylaşımda bulunmuş.

GENELKURMAY'IN AÇIKLAMASI
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "11 Ağustos 2015 tarihinde saat 00.20 sularında 6'ncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı Akdizgin Üs Bölgesine Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunulmuştur. Saldırı sonucu Kahraman bir erimiz ağır yaralanmış ve sevkedildiği Şırnak Asker Hastanesinde kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden Kahraman Şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" denildi.
ŞIRNAK'TAN 6. ŞEHİT HABERİ

Dün de Şırnak'ın Silopi ilçesinde 3 gün önce çıkan olaylardan sonra güvenlik önlemi almaya giden araca mayınlı saldırı yapılmış 4 polisimiz şehit düşmüştü.

Bu saldırıdan bir süre dakikalarda öncede Beytüşşebap ilçesinde terhis olan askerleri taşıyan helikoptere doçkalı saldırı yapılmış ve evine gitme heyecanı yaşayan askerimiz şehit olmuştu.

2 gün içerisinde Şırnak'tan 6. şehit haberi geldi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.