Piramit Haber

Öğrencilerin kaldığı pansiyon gece yarısı...

Gündem

Zonguldak Ereğli'de şiddetli fırtına nedeniyle lise öğrencilerinin kaldığı pansiyonun çatısı uçtu

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde şiddetli fırtına nedeniyle lise öğrencilerinin kaldığı pansiyonun çatısı uçtu. Pansiyonda kalan 38 öğrenci tedbir amaçlı olarak tahliye edildi.

İlçede akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmur ve fırtına nedeniyle İbrahim Süleyla İzmiroğlu Fen Lisesi öğrencilerinin kaldığı erkek ve kız pansiyonunun çatısı uçtu. 

Okul ile yan yana bulunan pansiyonun çatısından kopan parçalar bahçeye düştü. Ayrıca binanın ısı yalıtım kaplamaları da koparak bahçeye dağıldı.

Çatıdan kopan bazı parçalar okulun camlarının kırılmasına sebep oldu. Büyük korku yaşayan öğrenciler, pansiyon görevlileri gözetiminde binadan tahliye edildi. 

Pansiyonda kalan 22 kız ve 16 erkek öğrenci tedbir amaçlı olarak geceyi geçirmek üzere otobüslerle ilçede bulunan öğretmenevine götürüldü.

Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü okula gelerek görevlilerden bilgi aldı. Okuldaki hafta sonu kurslarına onarım çalışmalarının durumuna göre bir süre ara verildiği öğrenildi.

Kdz. Ereğli'de şiddetli fırtına etkili olmaya devam ederken, bir çok mahalleye elektrik verilemiyor. 

Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiyesi, elektrik ve doğalgaz acil müdahale ekipleri de her hangi bir olumsuzluğa karşı hazır bekletiliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.