Piramit Haber

Karayollarında son durum nedir?

Gündem

Karayolları Genel Müdürlüğünden gelen son bilgilere göre bazı kesimlerde devam eden yol yapım çalışmaları ve kar yağışlarının yurdu etkisi altına alması nedeniyle trafik akışının kontrollü olarak sağlanılacağı bildirildi.

Karayolları Genel Müdürlüğün'den gelen son detaylara göre Bozkır- Hadim- Taşkent- Ermenek ve Akçay- Cumaçay- Ağrı yollarının kar ve tipi nedeniyle trafik akışının kapalı olduğu duyuruldu.

Konya- Beyşehir yolunun 19-21. kilometrelerinde (Altınapa Barajı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmalarının yapılacağından dolayı 10.00-16.00 saatlerinde ulaşım kontrollü ve yavaş olarak sağlanacak.

Kuzey Marmara Otoyolu Odayeri-Paşaköy (3.Boğaz Köprüsü dahil) kesimlerinde 2. kilometrede bulunan Çamlık Tüneli'nde her iki tüp içerisinde elektromekanik düzenlemelerin çalışmaları yapılacağından dolayı, çalışılan tüpte yol trafiğe kapatılarak girişlerin ve çıkış engelleneceği ayırca trafik akışı diğer tüp içerisinde iki yönlü olarak gerçekleştirileceği açıklandı.

Çalışmaların Tokat Reşadiye kavşağı- Çamlık kavşağı yönünden itibaren (Güney Tüp) başlayacağı ve bu yönde yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından, Çamlık kavşağı-Reşadiye kavşağı yönüne (Kuzey Tüp) geçileceği belirlendi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.