Piramit Haber

İşte tüm detaylar..

Gündem

Boğaz Köprüsü'nü gece boyunca trafiğe kapatarak polisle çatışan askerler teslim oldu. Vatandaşlar tankların üzerine çıkarak sevinç gösterisinde bulundu.

Boğaz Köprüsü'nü gece trafiğe kapatan askerler sabah saatlerine kadar polisle çatışmaya devam etti. Tanklarla Boğaz Köprüsü'nü kapatan askerlere polisler teslim olmaları için çağrıda bulundu. Fakat gece boyunca teslim ol çağrısına askerler tarafından ateşle karşılık verildi. Sabaha kadar devam eden çatışmaların ardından askerler silah bırakarak teslim oldu.
Ellerini havaya kaldırarak teslim olan askerler göz altına alındı. Askerlerin teslim olmasıyla büyük sevinç yaşayan vatandaşlar tankların üzerine çıkarak fotoğraf çektirdiler. Vatandaşlar Türk bayrağı açarak ve sloganlar atarak sevinç gösterisinde bulundular.

ASKERİN CESEDİ BULUNDU

Öte yandan, Boğaziçi Köprüsü'nü işgal eden askerlerin teslim olmasının ardından polisler, köprü üzerindeki askeri araçlarda arama ve inceleme yaptı. Askeri araçta bir askerin cesedi bulundu.


TANK ATIŞI YAPILDI


Boğaziçi Köprüsü'nde darbe girişimi yapan askerlerle köprü girişinde önlem alan polislerin bekleyişi sürüyor.

Köprüdeki askerler tarafından atılan bir patlayıcı, park halindeki TOMA'ya isabet etti. Büyük zarar gören TOMA'dan fırlayan şarapnel parçaları, köprü yakınında bekleyen 3 vatandaşa ve park halindeki bir motosiklete isabet etti. Yaralanan vatandaşlardan biri hayatını kaybetti.

Şarapnel parçalarının isabet ettiği motosiklet de tamamen yandı.

Bu arada, Silivri'de binlerce kişi darbe girişimine tepki için İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Kaymakamlık önünde toplandı.

Silivri Kaymakamlığa giden tüm yollar tırlarla kapatılırken, Silivri Bölge Trafik istasyonu önünde ise çok sayıda polis güvenlik tedbiri aldı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.