Piramit Haber

İşte o açıklama..

Gündem

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da medyada gelen patlamayla ilgili açıklama yaptı

Ankara Tren Garı'nda düzenlenen bombalı saldırının ardından bir açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümete terörü bitİrmesi için açık çek verdiğini söyledi.
MİTİNGLER İPTAL

Kılıçdaroğlu ayrıca İstanbul'daki miting ve programlarını iptal etti. İşte o açıklama:


"Yazık günah bu ülkeye inancı ne olursa olsun terörü hepimiz lanetlememiz lazım. Türkiye'nin haketmetiği taboyu kimse dayatamaz. Teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Üzgünüm üzüntülüyüm. Bütün Türkiye'de etkinliğimiz iptal ediyoruz. 
GERÇEK NEDİR BİLMEK İSTİYORUZ


Yetkil organları toplayacağız neler yapacağımız konusunda görüş alışverişinde bulunacağız. Arkadaşları süretle olay mahalline gönderdim. Son derece kötü bir tablo var. İki canlı bombadan söz ediliyor, gerçek nedir bilmek istiyoruz.
ÖZEL SUÇLAMA GETİRMEK İSTEMİYORUM AMA

Özel özel suçlama getirmek istemiyorum ama Türkiye böyle mi yönetilmeli? Ne derdimiz var neden insanlarımız teröre kurban giidyor.
AÇIK ÇEK


Biz huzur içinde ülke istiyoruz. Dayatmayı terör noktasına taşımak hangi vicdanın kabul edeceği bir şeydir. Terörü bitirme konusunda açık çek veriyorum, kim ne istiyorsa açık çağrıda bulunuyorum. 
Terörü bitirmek mi istiyosun bitirin kardeşim bütün gücümüzle hazırız. Analar ağlamasın be kardeşim. Bedel ödenecekse ödemeye hazırız."
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.