Piramit Haber

İstanbul'da büyük çaplı yangın!

Gündem

BAYRAMPAŞA 'da plastik atölyesinde büyük çaplı yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, yangının olduğu bölgeye şerit çekerek çevre güvenliğini alırken, itfaiye görevlileri de kauçuk ve plastik ham maddesi bulunan imalathanedeki yangını söndürmek için köpükle müdahalede bulundu.

PATLAMALAR YAŞANIYOR

Yanan binada zaman zaman patlamalar da yaşanıyor. Bayrampaşa'da bulunan Baltaş Sanayi Sitesi'ndeki bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın sırasında mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

OTOPARKA SIÇRADI!

Bayrampaşa'da Baltaş Kilimciler Sanayi Sitesi'nde plastik fabrikasında çıkan yangın, iş merkezinin en üst katında otopark olarak kullanılan kısma sıçradı. Yaklaşık 30 aracın bulunduğu alandaki otomobiller birer birer yanmaya başladı. Araçlarda zaman zaman patlamaların yaşandığı görüldü. İtfaiyenin yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor.

6 İLÇEDEN İTFAİYE EKİPLERİ MÜDAHALE EDİYOR

Bayrampaşa'da 3 katlı atölyede çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Olay yerine gelen Eyüp itfaiyesi müdahalede yetersiz kalınca olay yerine Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Fatih, Bakırköy, Şişli ve Bağcılar itfaiye ekipleri ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

MAHSUR KALANLAR ZOR ANLAR YAŞADI

Yangın nedeniyle üst katlarda mahsur kalanlar zor anlar yaşadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdiven yardımıyla mahsur kalanları kurtardı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi devam ediyor.

ALEVLER KISA SÜREDE BİNAYI SARDI

Alınan bilgiye göre, Baltaş Kilimciler Sanayi Sitesi'ndeki atölyede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İş yerinde çalışanlar itfaiyeye haber verirken, kısa sürede büyüyen alevler 3 katlı binayı sardı.

ÇEVREDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini aldı. İtfaiye görevlileri de söndürme çalışmalarına başladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.