Piramit Haber

Hackerlara son çağrı!

Gündem

Twıtter'ın en renkli simalarından olan Melih Gökçek'in hesabı hacklendi...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Twitter hesabı "Siber Ergenekon Tim" adlı grup tarafından hacklendi. Gökçek ise hesabı engelleyen hackerlera "Hesabımı iade ederseniz sizden davacı olmayacağım" çağrısı yaptı. 

GÖKÇEK'E TWITTER ŞOKU

Gökçek'in hesabından ise "EGO OTOBÜSLERİNİ BU SABAH İTİBARİ İLE BEDAVA YAPIYORUM LAN. İtiraf ediyorum fişkiyeyi ben kırdım..... Atatürk'e yapacağınız çirkin iftiralar ve küfürler karşılıksız kalacağınımı sandınız? Biz varken hiçbir yanlış cezasız kalmayacak." diye tweetler atıldı.
Hesabı ele geçiren kişi ya da kişiler, bir süre sonra Gökçek'in Twitter hesabından Başbakan Erdoğan'a ait Twitter hesabını engellediler ve bu işlemin ekran görüntüsünü de paylaştılar.

"Engelledim gitti" mesajıyla verilen ekran görüntüsünde, Başbakan Erdoğan'a ait twitter hesabı için 'Bu hesap rahatsız edici' seçeneğinin işaretlendiği görüldü.



GÖKÇEK'TEN HACKERLARA ÇAĞRI

Twitter hesabı hacklenen Melih Gökçek yeni bir Twitter hesabı açarak hackerlara çağrıda bulundu. Gökçek şunları yazdı:

"Twitter uzmanlarımız hesabı geri almak için çalışıyor. Onlar çalar biz geri alırız. Hesabımı iade ederseniz sizden davacı olmayacağım. Bu hatadan derhal vazgeçin.

Derhal hesabımı iade edin yoksa sizden mahkemede hesap soracağım."

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.