Piramit Haber

Gaziantep'teki çatışma sonrası ilk açıklama!

Gündem

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma çıktı. Emniyet binasına girmek isteyen bir terörist öldürüldü. Reuters'a konuşan bir emniyet yetkilisi bu teröristin canlı bomba olduğunu söyledi. Saldırıyı gerçekleştiren ikinci teröristin bir otoparkta kıstırıldığı belirtiliyor. Saldırıda 1 polisin de yaralandığı ifade ediliyor.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma çıktı. Bölgeden silah sesleri yükselmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Çıkan çatışmada 1 polis yaralandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde yaşanan çatışma, canlı bomba olduğu ifade edilen bir teröristin binaya girmek istemesiyle başladı. Reuters'a konuşan bir emniyet yetkilisi içeriye girmek isteyen teröristin canlı bomba olduğunu ve öldürüldüğünü söyledi.

GAZİANTEP VALİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya saldırıyla ilgili olarak açıklama yaptı. Vali Yerlikaya, "Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne silahlı saldırıda bulununulmuştur. Saldırıya polisler anında karşılık vererek saldırganı etkisiz hale getirmiştir. Saldırıda 1 polis memurumuz hafif yaralanmıştır" dedi.

İKİNCİ TERÖRİST KISTIRILDI, OPERASYON DÜZENLENİYOR

Canlı bomba ile birlikte hareket eden ikinci terörist ise saldırı noktasından kaçtı. Bu teröristin çevre binalardan birine girdiği, Özel Harekat Polisleri'nin operasyon düzenlediği ifade ediliyor.

ŞÜPHELİ ARAÇLAR VAR

Yapılan açıklamada şehirde birden fazla şüpheli araç bulunduğunu ifade etti.

NET BİLGİ ALINAMIYOR

Yapılan açıklamada, bir teröristin emniyet binasına saldırdığını söyledi. Türkoğlu, "Net bilgi alamıyoruz. Şahıslar silah sıkarak kaçıyorlar. O esnada bir kişinin yere düştüğünü gördük. Düşen kişinin terörist mi, polis mi olduğunu öğrenemedik" ifadelerini kullandı.

1 MAYIS'TA SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik 1 Mayıs 2016 günü bombalı araçla terör saldırısı düzenlenmiş, saldırıda 2 polis şehit olmuş, 18'i polis 22 kişi yaralanmıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.