Piramit Haber

Erdoğan: Milletimiz bizi anlıyor

Gündem

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada,Milletimiz bizi anlıyor...

ANKARA

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada "Türkiye ve dünyaya dar bir pencereden bakanların, gelişmeleri at gözlüğü ile takip edenlerin bizim dış Betsmove politikamızı anlamasını, takdir etmesini elbette beklemiyoruz, Milletimiz bizi anlıyor, destekliyor" dedi.

İbretlik görüntüler ortaya çıktı

Başbakan Erdoğan, TBMM'de kabul edilen tezkere görüşmeleri sırasında tarihe not düşülmesi gereken ibretlik görüntülerin ortaya çıktığını belirterek, ''Görüşmeler sırasında yaşanan tartışmaların siyasetin kırılma noktalarından biri olarak yerini aldığına inanıyorum'' şeklinde konuştu.

Erdoğan, CHP'nin tezkere konusundaki tutumunu da eleştirerek, ''Sokak ağzıyla konuşuyorlar. Siz ABD'nin karşısında el pençe divan duran adamlarsınız'' dedi.

Başbakan Erdoğan, Suriye'den Türkiye'ye düşen top mermilerine değinerek, ''5 canımız gitti. Biz şimdi buna da sessiz mi kalacaktık ey Kılıçdaroğlu? Senin kanın, canın buna müsaade edebilir ama bizim canımız, kanımız buna müsaade etmez. 'Efendim bu tezkereyle dünyaya savaş açabilirmişiz.' O işin perde arkası. Açılır, açılmaz. Onu yeri zamanı geldiğinde konuşuruz'' dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.