Piramit Haber

Ehliyeti bakın nereden almış?

Gündem

BEŞİKTAŞ'ta bir polisi şehit eden trafik kazasının sorumlusu Rüzgar Çetin, ehliyeti bakın nereden almış?

Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, ehliyeti 2004 yılında Hakkari Yüksekova'dan almış.
Rüzgar Çetin, "Bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına neden olmak" gerekçesiyle tutuklanmıştı.
Beşiktaş'ta hatalı sollama yaparak bir polisin şehit olmasına neden olan Rüzgar Çetin'in trafik sabıkası kabarık çıktı.
EHLIYET YÜKSEKOVA’DAN

Habertürk gazetesinin haberine göre, B sınıfı ehliyetini 2004’te Hakkâri Yüksekova’dan aldığı öğrenilen Rüzgar Çetin’in, ilki 3 Ağustos 2005’te olmak üzere toplam 28 trafik cezası olduğu bildirildi.
11 kez “emniyet kemeri takmadan araç kullanmak” suçundan ceza kesilen Çetin’in cezaları arasında “tehlikeli şerit değiştirmek” de var. Diğer cezalar ise “ehliyetine alkol yüzünden el konulmuşken araç kullanmak”, “aşırı hızla araç kullanmak”, “ehliyetini yanında bulundurmamak”. Bu kez de Çetin’in ehliyetine 2 yıl 8 ay süreyle el konuldu.

RUHSATSIZ SİLAH, DARP... 

Bir dönem ruhsatsız silah taşımak suçundan hâkim karşısına çıkan Rüzgar Çetin, 2013’te Propaganda adlı bir kulüpte, elinde muşta ile kavga etmişti. Yine aynı yıl Sinan Çetin’in diğer oğulları Rafael İndiana Cemil Çetin, Orfeo Sinan Çetin ile birlikte komşuları Onur Karaca’yı darp ettikleri iddiasıyla kasten yaralama suçundan 5 yıl hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.
RÜZGAR ÇETİN: ARAÇ KAYDI


Pişman ve üzgün olduğu öğrenilen Çetin'in sorgu esnasında, "Orta şerit boştu. Oraya girmek için manevra yaptım. O sıra araç kaydı" dediği belirtildi. Olay esnasında 0,90 promil alkollü olduğu kaydedilen Çetin'in avukatlarının kazada şehit düşen polis memuru için "Kemeri takılı olsaydı kaza o kadar ağır olmazdı" dedikleri iddia edildi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.