Piramit Haber

Ceza ve Tevkifevleri İnfaz Koruma Memuru Alımı Yapıyor!

Gündem

Ceza ve Tevkifevleri 3 Bin 258 İnfaz Koruma Memuru Alımı Yapıyor. İşte Detaylar:

Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü verdiği ilan ile bünyesine toplamda 3 bin 258 İnfaz ve Koruma Memuru alımı yapıyor. Genel Müdürlük alımında KPSS şartı ve en az lise mezunu olma şartı da aramaktadır.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü alımlarını 4/B yani sözleşmeli olarak gerçekleştirecek olup, son başvuru tarihine kadar şartları taşıyan adayların ilana başvuruda bulunmasını istemektedir.

Sözleşmeli İnfaz Koruma Memuru Alım Şartları:

- Türk vatandaşı olmak, - Kamu haklarından yoksun olmamak, - En az lise veya dengi okul mezunu olmak, - 18 yaşını doldurmuş olmak, - KPSS 2016 ve 2014 yapıldığı yılın Ocak ayının 1. günü itibari ile 30 yaşını bitirmemiş olmak, - KPSS en az 70 almış olmak,

- (Lisans mezunları 01 Ocak 1986, Önlisans ve Ortaöğretim mezunları 01 Ocak 1984 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.) - Erkeklerde 170 cm., kadınlarda 160 cm.’den kısa boylu olmamak, - Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13’ten fazla, 17’den az olmamak,

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımları taşra teşkilatlarından yapılacaktır.

Başvurular 19 Eylük 2016 tarihinde başlayacak olup, 27 Eylül 2016 tarihinde son bulacaktır. Bu tarihten sonra yapılan başvuru işlemleri kabul edilmeyecektir.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.