Piramit Haber

Çatışma çıktı! Şehit ve yaralılar var

Gündem

Çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı

Hakkari'nin Kuzey Irak'a sıfır noktasında bulunan Çukurca İlçesi Güven Dağı bölgesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlar sürüyor. Bu sabah saatlerinde operasyonda olan askerler bir grup PKK'lı teröristle karşılaştı. Çıkan çatışmada 3 asker şehit olurken, 6 asker de yaralandı.

ÇATIŞMA SÜRÜYOR, 7 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Halen devam eden çatışmalarda ilk belirlemelere göre 7 PKK'lı öldürülürken, 9'u da ağır yaralandı. Bölgedeki çatışmaların devam ettiği öğrenildi.

TSK'DAN AÇIKLAMA

TSK'dan yapılan açıklamada, Hakkari Çukurca 2'nci Hudut Tugay Komutanlığı sorumluluk sahasında yer alan Güven Dağı Üs Bölgesi'ne 2 Aralık 2016 tarihinde saat 06.40'ta bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan ilk ateşle çatışma başladığı belirtilerek, "Açılan ilk ateşler sonucunda 3 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 6 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Bölgede şu an itibariyle yoğun kar ve sis vardır. Bölücü terör örgütü (BTÖ) mensubu teröristler bundan faydalanarak yakın bir bölgeye kadar yaklaşmışlar ancak mevzideki askerlerimizin durumu fark etmesiyle çatışma başlamıştır" denildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.