Piramit Haber

Canlı bombalardan biri 25-30 yaşlarında erkek

Gündem

Bombalı saldırıyı gerçekleştirenlerden birinin 25-30 yaşlarında bir erkek olduğu belirtiliyor.

 Polisin patlamada yaşamını yitiren 163 parmak üzerinden yaptığı tespitte, bir kişide yoğun barut izi bulundu. Bu kişinin parmak izi ile polis kayıtlarının karşılaştırıldığı ve canlı bombalardan birinin bu kişi olduğu ifade ediliyor.
Ankara'daki patlamayı iki ayrı canlı bombanın gerçekleştirdiği neredeyse kesinleşti. Olay sırasında parçalanan canlı bombaların kimliğini tespit edebilmek için polis ve adli tıp görevlileri 1500 metrelik alanda kopan parmak aradı.

Görgü tanığından çift çantalı iddiası
Görgü tanığına göre, oğlu, yanında duran, sırtında çift çantası olan, sakallı bir kişiyi fark etti. Şüphelenmesi üzerine şahıs çantalardan birini atıp kaçtı. Ardından patlama yaşandı.

25-30 YAŞLARINDA İDDİASI
 
Ankara'daki patlamayı iki ayrı canlı bombanın gerçekleştirdiği belirlendi. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre ise olay sırasında parçalanan canlı bombaların kimliğini tespit edebilmek için polis ve adli tıp görevlileri 1500 metrelik alanda kopan parmak aradı. Yaralılardan ve cesetlerden de 163 kişinin parmak izi alındı. Canlı bombalardan birinin 25-30 yaşlarında ve erkek olduğu bu sayede tespit edildi. Bomba düzeneğinin ise 20 Temmuz'da Suruç'taki canlı bomba saldırısı ile benzer olduğu öğrenildi.
 
İkinci canlı bombanın ise kadın olduğu şüphesi değerlendiriliyor.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.