Piramit Haber

Bu Teklif TBMM Gündemini Karıştırdı !

Gündem

TBMM’ye sunulan yeni bir teklifin yasalaşması durumunda damacana gibi nesnelerle evlenmek mümkün hale gelecek.

Meclise teklifi götüren muhafazakâr partinin milletvekili Binali Kunduz “Hapishanelerde yatan yüzlerce kader mahkumu için çalışmalarımızı tamamladık. Bu insanların herhangi bir günahı yok. Birisi damacanaya gönül vermiş, diğeri komşusunun cezvesine. Kimseye zararı olmayan masum ilişkiler yaşanmış. Bizim getirdiğimiz teklifle şu anda hapishanelerde ömür çürüten kişiler eğer bu ilişkilerinde ciddilerse, ilişki kurdukları nesnelerle evlenmek niyetinde olduklarını beyan ederek mahkemeye başvurduklarında biz de bu kişileri evlendirip serbest bırakacağız” dedi. Basın toplantısı sırasında samimi açıklamalarda bulunmaktan çekinmeyen Kunduz “İnanır mısınız, ben de çocukluk dönemimde bir makarna süzgecine gönül vermiştim. Biliyorsunuz bizim sağ cenahta kızlarla erkeklerin muhitleri ayrılmıştır. Bırakın el ele tutuşmayı falan, böyle göz göze gelmek, uzaktan bakışmak bile günah sayılırdı. Bu nedenle bizim arkadaşlarımız içinde genel olarak elektrik süpürgesi, jeneratör, bisiklet lastiği, çok amaçlı el matkabı, avadanlık, nihale, tirbuşon gibi çok farklı nesnelerle arkadaşlıklar yaşanmıştır. Bu sadece bir vakıa değil, aynı zamanda hoş bir vakıadır. Hatırladıkça insanı yıllar öncesine götüren anılar bütünüdür” dedi.

“Yaşadıklarımızı Yazsak Emsali Olmayan Bir Aşk Romanı Olurdu” Açıklamalarını sürdüren parti sözcüsü “Elbette bizim bağlı olduğumuz millî, dinî ve örfi değerlerimiz var, muhafazakâr bir çerçeve içinde hareket etmek durumundayız. Örneğin bir kızın eline dokunmak, gidip bir parkta kızlı erkekli sohbet etmek bunlar bizim açımızdan kabul edilebilir şeyler değil ancak bir mutfak robotuna istediğiniz gibi dokunabilirsiniz. Örneğin bizim mahallemizde, biraz da oto sanayiye yakın olmasından ötürü triger kayışından biçerdöver dişlisine, araç arka gergi kolundan şanzıman yağ pompasına kadar çok farklı nesnelerle ilişkiler yaşanmıştır. Bunları yazsak gerçekten ortaya çok enteresan, emsali olmayan bir aşk romanı çıkardı” dedi.

Metro Turizm Muavinleri Boşaldıkları Koltukla Evlenerek Cezaevinden Çıkabilecek Açıklamaları sırasında kader mahkumları ile ilgili bilgiler de veren Binali Kunduz “Bir arkadaşımızın otobüs firmasında yaşanan bir olayı anlatayım. Bu firmamızda, özellikle gece yolculukları esnasında muavin arkadaşların koltuklarla yaşadığı gönül birliktelikleri artık doruk noktasına çıkmış ve istenmeyen birkaç olay yaşanmış. Ancak firma çalışanlarıyla otobüs koltukları arasında gerçekleşen bu ilişkileri incelediğimizde hepsinin aslında derin bir meslek sevgisinden kaynaklandığını görüyoruz ve bu arkadaşlara diyoruz ki ‘Eğer koltuklarla ciddi olarak bir gelecek düşünüyor ve niyetini açıkça beyan ediyorsan biz de sana evlenerek hem bir aile kurma hem de cezalarından kurtulma imkânı vereceğiz. İster yararlanırsın ister yararlanmazsın. Sana kalmış’. Bizim getirdiğimiz teklif bundan ibarettir” dedi.

“Dinler Açısından Hiçbir Mâni Yok” Kaparoz muhabirinin “Bu ilişkilerin normalleşmesi durumunda aile kavramı nasıl etkilenecek?” sorusu üzerine “Arkadaşlar bunları zararlı bir şeymiş gibi düşünmeyelim. Günümüzde yaşanan affedersiniz sapıkça ilişkileri ele aldığımızda bizim teklifimizde yer alan konuların aslında ne kadar masum ilişkiler olduğu görülebilir. Elbette bunu eleştirenler de çıkacaktır ancak kutsal kitapları incelediğinizde hiçbir din, özel olarak damacana veya çaydanlıkla evlenilemez dememiştir. Bizim getireceğimiz uygulamalar aile kavramını bozacak nitelikte değildir. Bugün bir otomobil ailenin parçası olabiliyor, otomobillerle boy boy resimler çekilebiliyor da triger kayışına gelince mi sorun oluyor?” dedi.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.