Piramit Haber

Bayrampaşa'da patlama!

Gündem

İstanbul Bayrampaşa'da metro istasyonu yakınlarındaki bir üst geçitte patlama meydana geldi.

İstanbul’un birçok noktasında büyük bir patlama sesi duyuldu. İstanbullular sosyal paylaşım sitesi Twitter’da ‘patlama’ olduğu yazdı. İstanbul Valisi Vasip Şahin patlamanın neden kaynaklandığının henüz bilinmediğini açıkladı. NTV'ye göre ise İstanbul'daki patlamanın nedeni bomba...
En çok ihbar Bayrampaşa'dan gelirken bazı sosyal medya kullanıcıları sesi "gökgürültüsüne" benzetti. Sağmalcılar metrosundaki trafonun patladığı da iddia ediliyor.

NTV: PATLAMAYA BOMBA NEDEN OLDU
NTV olayda en az 6 kişinin yaralandığını duyurdu. Habertürk muhabiri Nihat Uludağ patlamanın ağaç altına bırakılan bir bombadan kaynaklandığı ihtimali üzerinde durulduğunu belirtti.

İSTANBUL VALİSİ: NEDENİ BİLİNMİYOR
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayrampaşa'daki patlamaya ilişkin, "Kadife Kavşağı'nda bir patlama meydana geldi. Bir vatandaşımız hafif yaralandı. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Bu konuda bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz" açıklamasında bulundu.

İBB'DEN AÇIKLAMA
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "İstanbul Bayrampaşa metro istasyonunda patlamaya benzer ses nedeniyle seferler durduruldu, sesin nedeni henüz bilinmiyor."


METRO ARACININ CAMLARI KIRILDI

Patlama dolayısıyla bir metro aracının camının kırıldığı ve bu nedenle yolcuların tahliye edildiği öğrenildi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.