Piramit Haber

Başbakan'dan önemli açıklamalar!

Gündem

Başbakan Davutoğlu basın toplantısı düzenliyor. Davutoğlu: Şehit verdiğimiz 16 kahraman kardeşimize Allahtan rahmet diliyorum'

 Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları
Kanlarını bu vatan için döken bütün şehitlerimize ve dün şehit olan 16 kahraman askerimize Allah'tan rahmet diliyorum. "Kahraman askerlerimizin görmek istediği tek şey, milletimizin teröre karşı birliktelikle hareket etmesidir"

Ülkemiz dışardan ve içerden destekli terör saldırılarına maruz kalmıştır.

"7 Haziran seçimlerini, son derece demokratik bir şekilde yaptıktan ve bu seçimlerin neticesinde milli iradenin tecellisiyle birlikte yeni bir döneme adım atma kararlılığını yaşadıktan sonra ülkemiz, bilinçli bir şekilde dışarıdan ve içeriden odakların desteklediği eş zamanlı bir terörist saldırısı ile karşı karşıya kalmıştır."
"Terör saldırıları karşısında ülkemizin birliği ve beraberliğini koruma kararlılığından hiçbir zaman tereddüt göstermedik, bu kararlılığı en açık şekilde her zaman ortaya koyduk. 24 Temmuz'dan bu yana bütün güvenlik birimlerimize Türkiye'nin neresinde olursa olsun ve hangi şer mihraktan beslenirse beslensin terör örgütlerinin tümüyle tasfiyesi için kuvvetli bir siyasi iradeyle talimat verilmiştir."

"Her zaman vurguladığımız gibi, bu terör saldırıları karşısında ülkemizin birliği ve beraberliğini koruma kararlılığından hiçbir zaman tereddüt göstermedik, bu kararlılığı en açık bir şekilde her zaman eylemlerimizle ve söylemlerimizle ortaya koyduk."
Birlik ve beraberliğimizi koruma kararlılığımızdan asla tereddüt göstermedik, göstermeyeceğiz

Bölücü terör örgütünün Kuzey Irak'taki lojistik kaynakları, barınakları , koruunakları güçlü bir darbe ile tasfiye edilmiştir.

Şehirlerimizde halkın huzurunu bozmak için mihrak oluşturuan unsurlara karşı Cizre'de gördüğünüz gibi kapsamlı operasyonlar başladı.

Bu operasyonlar 2 Eylül'de başlamıştır. Yüksekova ve çevresinde terör örgütünün yuvalandığı bölgelere karşı operasyon sürdürülmüştür.

 Dağlıca, Kamışlı,Yüksekova hattında başlayan operasyonlar dün dün itibariyle Dağlıca bölgesinde yoğunlaşmıştır. Mayın tarama çalışmaları ile yürüyen operasyonda, güvenlik birimlerimiz, önce uzun namlulu silahlarla saldırıya maruz kalmış ve anında cevap verilmiştir.

Böyle dönemlerde, dünyanın her yerinde teröre karşı birlik ve beraberlik, en temel unsurdur. Bugünlerde arzu ettiğimiz, görmek istediğimiz tek şey, milletimizin her kesiminin omuz omuza vermiş olmasıdır. Şuanda dahi emniyet birimlerimizin gerekli gördüğü her alanda operasyonlar yürümektedir.

 "O dağlar teröristlerden temizlenecek"
Özel komondo birlikleriyle takviye edilen güvenlik güçlerimizşehit düşen kahraman askerlerimize ulaşmıştır.

Bu ülkenin dağları bu terörden temizlenecek. Acımız büyük ve derin. Bu dağlardan o teröristlerin temizlenmesi için her türlü çaba gösterildi gösterilecektir.

Küçük siyasi hesapları bırakın
 Muhalefet partilerine sesleniyorum. Geliniz siyasi küçük hesapları bir kenara bırakınız. Eliniz taşın altına koyunuz. Biz aynı masada olabilseydik. bunlar yaşanmayacaktı. 

"AK Parti'nin 1 kasım'a giderken savaş başlattığı" gibi kara propaganda yapan unsurlar var Dönün 7 Haziran'dan itibaren bir bakın.

1 Kasım'da modern çağdaş bir ülkede nasıl seçim oluyorsa. o şartlarda seçimin olması için kararlıyız.

 
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.