Piramit Haber

Askeri araca bombalı tuzak!

Gündem

DİYARBAKIR Sur ve Silvan'da polis panzerinin ve askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. Yaşanan saldırı sonrası 2 polis şehit oldu, 4 polis yaralandı.

Diyarbakır Silvan ilçesinde, teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı bomba, zırhlı polis aracının geçişi sırasında patladı.
İlk belirlemelere göre 2 polis şehit oldu, 4 polis yaralandı.Bölgede teröristler ile güvenlik güçleri arasındaki çatışmalar devam ediyor.
Sur, Cizre, Silopi, Dargeçit ve Nusaybin ilçelerinde yasak sürerken Sur ilçesinde yaşanan çatışmada 1 polis yaralandı.

Saldırı, Diyarbakır-Silvan karayolunun Oğuzlar Mevkii’nde bugün saat 15.15 sıralarında meydana geldi. PKK’lı teröristler karayoluna tuzakladıkları patlayıcıyı zırhlı polis aracı geçerken uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Saldırıda araçta bulunan polis memurları yaralandı.

Saldırının ardından bölgeye çok sayıda ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı polisler ambulanslarla alınarak Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alınırken, polislerden 2’si doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit düştü. Diğer yaralı polislerin tedavisi sürüyor.

ASKERİ ARACA BOMBALI TUZAK

Diyarbakır’da seyir halindeki askeri zırhlı araçların geçişi sırasında daha önce teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu patlama meydana geldi.

Meydana gelen patlamada yaralı askerlerin olduğu belirtilirken, bölgeye çok sayıda takviye kuvvet ile 112 acil servisi ambulansları sevk edildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.