Piramit Haber

Araçta PKK'lılar da çıktı!

Gündem

DİYARBAKIR Bağlar İlçesi'nde bölücü terör örgütü tarafından polis aracına yönelik bombalı saldırı düzenlendi.

Son dakika haberlerine göre, bombalı araçla gerçekleştirilen saldırıda çok sayıda yaralı var. Yaralıların büyük kısmını polisler oluştururken aralarında siviller de bulunuyor. 

İşte Diyarbakır'daki saldırıya ilişkin son bilgiler;

17.32 ARACIN İÇİNDE PKK'LILAR VARDI

Saldırının hedefi olan minibüsün içinde hastanede sağlık kontrolünden geçirilen 7 terör örgütü PKK üyesinin olduğu ortaya çıktı.

17.30 YARALILARDAN DURUMU AĞIR OLANLAR VAR

Bombalı saldırıda 7 polisin ve bazı yaralıların durumunun ağır olduğu belirtildi.

17.11 SERVİS DEĞİL GÖZALTI ARACI

Saldırıya uğrayan aracın ilk başta polis servis aracı olduğu söylenmişti. Ancak gelen son dakika haberler aracın polisin gözaltı aracı olduğu öğrenildi. Araçta gözaltına alınan 6 kişinin bulunduğu söyleniyor. Hastaneye kaldırılan ve bilinci kapalı olan 3 yaralının kimliği bilinmiyor. Gözaltında olanlar olabileceği gibi polisler de olabilir deniliyor.

17.08 SALDIRIYA UĞRAYAN ARAÇ BU HALE GELDİ

Diyarbakır saldırısında patlama o kadar şiddetli oldu ki olay yerinde korkunç bir manzara bıraktı. Saldırıda yaralananlar Diyarbakır'daki hastanelere taşınıyor. 15 polisin yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı bildiriliyor.

17.00 PATLAMA SIRASINDA OKUL DAĞILIYORDU

Patlamanın meydana geldiği yerde okullar ve askeri lojmanların bulunduğu belirtildi. AFAD ekiplerinin bölgede olduğu ve geniş güvenlik önlemlerinin alındığı bildirildi.

16.55 15 YARALI VAR

Saldırı polis ekibinin bulunduğu minibüse gerçekleştirildi. Gelen ilk bilgiler 15 yaralının olduğu yönünde. Yaralılar arasında sivillerinde olduğu bildiriliyor.

16.30 BÜTÜN DİYARBAKIR'DAN DUYULDU


Yapılan bombalı saldırı saat 16.30 sularında gerçekleşti. Meydana gelen patlama kentin büyük bir bölümünden duyuldu.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.