Piramit Haber

Yabancı dil sınavlarında İstikbal Koleji başarısı

Türkiye

Kayseri İstikbal Koleji öğrencileri, Young learnes (STARTERS-MOVERS-FLYERS), KET ve PET sınavlarında yüzde 100 başarı elde ederek İngilizce alanındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Başarılı öğrencilere İstikbal Koleji Kültür...

Kayseri İstikbal Koleji öğrencileri, Young learnes (STARTERS-MOVERS-FLYERS), KET ve PET sınavlarında yüzde 100 başarı elde ederek İngilizce alanındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Başarılı öğrencilere İstikbal Koleji Kültür Merkezi'nde veli ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen bir törende sertifikaları ve başarı belgeleri verildi.

Düzenlenen törende konuşan İstikbal Koleji Müdürü Şuayip Karataş, 130 öğrenciyle katıldıkları sınavlarda yine büyük başarılar elde ettiklerini dile getirdi. Okul Müdürü Karataş, "Öğrencilerimizi, hafta içi ve hafta sonu etütleriyle ortalama 180 saat sadece bu sınavlara yönelik ders vererek hazırladık. Öğretmen, veli ve öğrenci işbirliğiyle de bu Klasbahis güzel sonuçları aldık. Öğrencilerimizin katıldığı yabancı dil sınavları, uluslararası İngilizce yeterliliğini ölçmektedir. Sınavlarda öğrencinin İngilizce konuşması, dinlediklerini ve okuduklarını anlaması ve yazabilmesinin yanı sıra İngilizceyi etkin kullanabilmesi de test edilmektedir. Öğrencilerimiz henüz ilköğretim çağındayken uluslararası sertifika sahibi oluyorlar, sınava katılan öğrencilerimizi, onları hazırlayan öğretmenlerimizi ve destek veren ailelerini gönülden tebrik ediyorum ve başarılarının hayatları boyunca devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.

Etkinliğin sonunda öğrencilerin başarı belgeleri, İngilizce Zümre Başkanı Mehmet Özgür Çataloğlu ve okul idarecileri tarafından takdim edildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.