Piramit Haber

Vurduğu eşi ve kendisi hastanede hayatını kaybetti

Türkiye

Çanakkale’de sokak ortasında eşi tarafından vurulan kadın ve ardından kendi kafasına sıkan adam, yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Ölen Ali Eski (39) ile Hediye Eski (33) çiftinin üç kız çocukları olduğu öğrenildi....

Çanakkale’de sokak ortasında eşi tarafından vurulan kadın ve ardından kendi kafasına sıkan adam, yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Ölen Ali Eski (39) ile Hediye Eski (33) çiftinin üç kız çocukları olduğu öğrenildi.

Olay, dün meydana geldi. Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ikamet eden Eski, bir süre önce evden habersiz ayrılan eşini aramaya başladı. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp başvurusu yapan Eski, eşinin Çanakkale’de olduğunu öğrenince buraya geldi. Eşini, Ultrabet ortak tanıdıkları G.K.’yi (42) ve onun kızı B.K’yi (19) İskele Meydanı’nda görünce yanlarına yaklaşıp ateş etmeye başladı. Eşini vurduktan sonra araya giren G.K.’yi de tabancanın kabzasıyla yaraladı. Başlarında bekleyen zanlı Ali Eski, polisleri iskeleye sokmadı. B.K. annesine sarılarak yardım isterken Eski, cankurtaran gelmesine izin verdi. Polisler içeri girdiği sırada aniden kendi kafasına bir el ateş ederek yere yığıldı. Hastaney kaldırılan yaralılardan G.K., tedavisinin ardından taburcu edildi. Ali Eski ve eşi Hediye Eski ise kurtarılamadı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.