Piramit Haber

Turhal Müftüsü Akpınar, görevine başladı

Türkiye

İzmir’in Torbalı ilçe müftülüğünden Tokat’ın Turhal ilçesine atanan Mehmet Akpınar, görevine başladı. Torbalı ilçesinde 8 yıl görev yaptıktan sonra Turhal’a atanan Müftü Mehmet Akpınar, yeni görev yerinin hayırlı hizmetlere...

İzmir’in Torbalı ilçe müftülüğünden Tokat’ın Turhal ilçesine atanan Mehmet Akpınar, görevine başladı.

Torbalı ilçesinde 8 yıl görev yaptıktan sonra Turhal’a atanan Müftü Mehmet Akpınar, yeni görev yerinin hayırlı hizmetlere vesile olması temennisinde bulundu. Turhal’ın tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanında çeşitli etnik ve dini güzellikleri bağrında barındırdığını belirten Müftü Mehmet Akpınar, güzel bir ilçede göreve başlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Müftülük olarak ilçeye hizmet etmek için ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini kaydeden Müftü Akpınar, görev süresi boyunca çeşitli kuruluşlarla Cratosslot görüşerek, ilçeye hizmet etmek için el birliği ile çalışacaklarını açıkladı. Akpınar, "Vatandaşları daha rahat ve nezih yerlerde ibadet yapmaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yeni gelmeme rağmen ilçeden ve halktan pozitif bir enerji aldım. Turhal çok güzel bir ilçe. Halk da çok cana yakın. İnşallah buradaki sorunları el birliğiyle çözeceğimize inanıyorum. Yeni görev yerimiz hem bize hem de Turhal’ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.