Piramit Haber

Terör örgütüne gönderilen cephanelik polise takıldı(2)

Türkiye

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenlediği operasyonda terör örgütünün dağ kadrosuna gönderilmek üzere yola çıkartıldığı belirlenen cephanelik yüklü bir minibüsü ele geçirdi. Mardin...

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenlediği operasyonda terör örgütünün dağ kadrosuna gönderilmek üzere yola çıkartıldığı belirlenen cephanelik yüklü bir minibüsü ele geçirdi. Mardin - Diyarbakır karayolunda durdurulan araçta yapılan aramada 18 kaleşnikof tüfek, bunlara ait 1369 fişek ve 1744 adet biksi fişeği ele geçirildi.

BASINA GÖSTERİLDİ

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Emniyet Müdürü Recep Güven ve Emniyet Müdür Yardımcısı Yusuf Aşkan’la birlikte Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde düzenlediği basın toplantısıyla ele geçirilen silah ve mühimmatı basına gösterdi. Vali Toprak, terör örgütü PKK ve KCK’nın ses getiren Venüsbet eylemler peşinde olduğunu ve bunun için büyük gayret gösterdiğini kaydetti. Başarılı bir operasyona imza atarak 'hain saldırıyı' önleyen Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven ve polis teşkilatına teşekkür eden Vali Toprak, şehirde polis ve jandarma bölgesinde kurulan güvenlik noktaları sayesinde terör örgütüne fırsat vermediklerini belirtti. Terör örgütünün genç, yaşlı, kadın, erkek demeden her gün hain bir suikastın planını yaptığını ve insanlar kaçırdığını vurgulayan Vali Toprak, buna karşılık güvenlik güçlerinin vatandaşların can ve mal güvenliği için 'gece gündüz' demeden çalıştıklarını ifade etti. Terör örgütünün 2012 yılını 'final yılı' ilan ettiğini anlatan Vali Toprak, örgütün 'ne pahasına olursa olsun' sansasyonel eylem yapma arayışında olduğuna dikkati çekti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.