Piramit Haber

Sındırgı Meslek Yüksekokulu'nda tanışma toplantısı yapıldı

Türkiye

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde bulunan Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Sındırgı Meslek Yüksekokulu (SMYO) Müdürü Prof. Dr. Cihan Özgür, öğrencilerle biraraya geldi. Okulun konferans salonunda düzenlenen tanışma toplantısında bu yıl...

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde bulunan Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Sındırgı Meslek Yüksekokulu (SMYO) Müdürü Prof. Dr. Cihan Özgür, öğrencilerle biraraya geldi. Okulun konferans salonunda düzenlenen tanışma toplantısında bu yıl ilk defa üniversite hayatına başlayan öğrencilerle görüşen Özgür, başarılar diledi.

Müdür Özgür, “Sındırgı, beklentilerinizden uzak bir ilçe. Körfez ilçelerine göre sosyal aktivitesi az ancak siz bunu lehinize çevirebilirsiniz. Bol bol ders çalışma zamanınız olacak. Okulumuz eski bir binada ama hayırsever işadamı Zühtü Kandemir, büyük bir bağışla yeni Jojobet bina yapmamıza yardımcı oluyor. Önümüzdeki yıl nasip olursa ilk iki katı bitmiş ve öğretime başlamış olacak. Akademik kadromuzun hepsi, alanlarında uzman arkadaşlarımız.” dedi.

Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Halil İbrahim Özmen de öğrencilerin, sıkıntıları olduğunda her zaman yardım edeceklerini söyledi. Özmen, “Bir sorununuz olduğunda, hiç çekinmeden bize gelebilirsiniz. İmkanlar çerçevesinde çözmeye yardımcı oluruz. Çözemediğimiz bir sorunsa gerekli mercilere iletiriz.” şeklinde konuştu.

Öğrencilerle tanışma toplantısına, bölüm başkanları Dr. Fatma Özmen ve Dr. Kaya Nihat Pekbay da katıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.