Piramit Haber

Şanlıurfa'da yarım ton esrar ele geçirildi

Türkiye

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları uygulamalarda yaklaşık yarım ton esrar ele geçirdi. Diyarbakır’ın esrar tarlalarına güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonlar sonrası...

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları uygulamalarda yaklaşık yarım ton esrar ele geçirdi.

Diyarbakır’ın esrar tarlalarına güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonlar sonrası uyuşturucu tacirlerinin esrar maddelerini batı illerine kaçırmaya çalıştığı istihbaratı üzerine güvenlik güçleri kontrollerini artırdı. Şanlıurfa polisi, Diyarbakır yolunda şüphe üzerine durdurduğu bir minibüste arama yaptı. Liderbahis Aramada minibüste 430 kilogram esrar bulundu. Başka bir araçta ise 11 kilogram esrar ele geçirildi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi polislerince ele geçirilen esrar, minibüsten bir battaniye üzerine boşaltılarak şubeye taşındı. Esrar, emniyette teşhir edildi.

Operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların emniyetteki sorgusu devam ediyor. Şüphelilerin gün içinde adli mercilere sevk edilmesi bekleniyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.