Piramit Haber

Pınarbaşı'nda polisle çatışan iki kişi yakalandı

Türkiye

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde, polisin dur ihtarına silahla karşılık veren iki kişi, kısa süren kovalamaca sonrası yakalandı. Kovalamaca sırasında bir polis otosu kaza yaptı.        Pınarbaşı ilçe...

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde, polisin dur ihtarına silahla karşılık veren iki kişi, kısa süren kovalamaca sonrası yakalandı. Kovalamaca sırasında bir polis otosu kaza yaptı.

Pınarbaşı ilçe merkezinde bulunan otogar önünde, polis ekipleri, bilgi üzerine 63 plakalı gri renkteki şahin marka otomobili, kontrol amaçlı durdurmak istedi. Araçta
bulunan biri bayan iki kişi, polisin dur ihtarına silahla iki el ateş ettikten sonra kaçtı. Polis, Malatya istikametine doğru kaçan aracın peşine düştü. Bu sırada bir polis otosu kaza yaptı. Kazada herhangi bir yaralı ya da ölen Betlike olmazken, kaçan araç Kaynar beldesi Altıkösek köyü yakınlarında çevrildi. Polisin, terör örgütü üyesi olabileceğini düşündüğü kişileri büyük bir titizlikle teslim aldığı araca, uzman ekiplerin kontrolü sonrasında yaklaşılabildi. Bomba olabileceği ihtimaline karşılık yapılan aramada herhangi birşey bulunmadı.

Polis tarafından yakalanan iki şüpeli, sağlık kontrolü için ilçe devlet hastanesine getirildiği sırada, vatandaşlar büyük tepki gösterdi. Mayıs ayında meydana gelen terör saldırısı sonrasında polise yönelik bu silahlı saldırı vatandaşlarca terör olayı olarak algılandığı ve şüpelilere linç girişiminde bulunulduğu belirtildi. Polis tarafından şahıslar hastaneden kaçırılırken, iki şüpelinin, net olmamakla birlikte hırsızlık suçundan arandıkları ileri sürüldü.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.