Piramit Haber

Patlamada şehit olan 4 askerin ismi yaşadıkları sokağa verildi

Türkiye

Afyonkarahisar’da Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda 5 Eylül’de meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerden 4’ünün isimleri, Afyonkarahisar'da ikamet ettikleri evlerinin bulunduğu cadde ve sokaklara verildi.         Afyon...

Afyonkarahisar’da Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda 5 Eylül’de meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerden 4’ünün isimleri, Afyonkarahisar'da ikamet ettikleri evlerinin bulunduğu cadde ve sokaklara verildi.

Afyon Belediye Meclisi, Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda görev yaptıkları sırada meydana gelen patlamada şehit olan Bçvş. Bedri Naim, Kd. Çvş. Murat Düger, Uzm. Çvş. Hüseyin Apaydın ve Uzm. Çvş. Cüneyt Akkuş’un isminin, evlerinin bulunduğunu sokaklara verilmesini kararlaştırdı.

Zafer Mahallesi'ndeki Milanobet 214 sokağa Şehit Bkm. Bçvş. Bedri Naim Caddesi, Kanlıca Mahallesi'ndeki 260 sokağa Şehit Bk. Kd. Çvş Murat Düger Caddesi, Kanlıca Mahallesi'ndeki 265 sokağa Şehit Bkm. Uzm. Çvş. Hüseyin Apaydın Caddesi, yine Kanlıca Mahallesi'ndeki 248 sokağa ise Şehit Bkm. Uzm. Çvş. Cüneyt Akkuş Caddesi ismi verildi.

Yine son dönemde terör örgütü PKK'lı teröristlerle girdikleri mücadelede şehit olan Afyonkarahisarlı Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu'nun ismi de ailesinin yaşadığı Selçuklu Mahallesi'ndeki 1384 sokağa verilirken, Afyonkarahisarlı Piyade Üsteğmen Sami Çiftçi'nin ismi ise yine ailesinin yaşadığı Nazmi Saatçi Mahallesi'ndeki 583 sokağa verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.