Piramit Haber

Para attığı sadaka kutusunu çaldı (Özel)

Türkiye

Avcılar’da çalıştığı iş yerindeki sadaka kutularını alan şüpheli güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.Firuzköy’de bir kuaförde yaşanan hırsızlık olayı, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Yaklaşık 20 gün...

Avcılar’da çalıştığı iş yerindeki sadaka kutularını alan şüpheli güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Firuzköy’de bir kuaförde yaşanan hırsızlık olayı, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Yaklaşık 20 gün önce kuaföre giden Bayram D. kalfa olarak işe başladı. Kalacak yerinin olmadığını ve ailevi sorunlar yaşadığını anlatan Bayram D., iş yerindeki bir odada kalmaya başladı. Kalfa olarak işe giren ve 20 gün çalışan Bayram D., önceki gece içinde Modabet yaklaşık 200 liranın bulunduğu 2 sadaka kutularını alıp kaçtı. Hırsızlık olayı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde Bayram D. sabaha karşı uyanarak önce eşyalarını topladı. Valizini alan Bayram D. ilk olarak kasayı açarak para olup olmadığını kontrol etti. Kasada para bulamayan Bayram D. tezgahın üzerinde bulunan 2 sadaka kutusunu alarak kaçtı.

İş yeri sahibi sabah geldiğinde Bayram D.’yi göremeyince güvenlik kamerası görüntülerini izledi. 20 gün önce işe aldığı kalfanın hırsızlık olayını gerçekleştirdiğini gören iş yeri sahibi durumu polise bildirerek şikayetçi oldu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.