Piramit Haber

Meclis Darbeleri Araştırma Komisyonu Zafer Mutlu'yu dinliyor

Türkiye

Meclis Darbeleri Araştırma Komisyonu, 28 Şubat-27 Nisan Alt Komsiyonu, gazeteci Zafer Mutlu'yu dinlemeye başladı. Komisyonun çok önemli bir görev gördüğünü dile getiren Mutlu, kamuoyundaki bazı yanlışları burada düzelteceğini ifade etti....

Meclis Darbeleri Araştırma Komisyonu, 28 Şubat-27 Nisan Alt Komsiyonu, gazeteci Zafer Mutlu'yu dinlemeye başladı. Komisyonun çok önemli bir görev gördüğünü dile getiren Mutlu, kamuoyundaki bazı yanlışları burada düzelteceğini ifade etti.

Hayatından bahseden Mutlu, çalıştığı kurumları anlattı. 30 yaşındayken Sabah gazetesinin genel yayın müdürü olduğunu dile Pokerklas getiren Mutlu, gazetenin çok başarılı olduğunu vurguladı. Etibank talihsizliği, travmasına kadar başarının devam ettiğini belirten Mutlu, olayın çok üzdüğünü belirtti. Dinç Bilgin'in haksız yere 11 ay hapis yattığını savundu. Temmuz 2002 yılında ayrıldıklarını ifade eden Mutlu, Vatan gazetesini kurduklarını kaydetti. Aydın Doğan'ın desteğini gördüklerini belirten Mutlu, gazetenin de başarılı olduğunu ifade etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.