Piramit Haber

Manisa'da, cezaevi ziyaretçi kabul binasında yangın çıktı

Türkiye

Manisa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü ziyaretçi kabul binasında yangın çıktı. Açık Cezaevi’nde kalan mahkumlar için görüşün olduğu sırada çıkan yangın, mahkum yakınlarına korkulu dakikalar yaşattı. Manisa-Turgutlu...

Manisa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü ziyaretçi kabul binasında yangın çıktı. Açık Cezaevi’nde kalan mahkumlar için görüşün olduğu sırada çıkan yangın, mahkum yakınlarına korkulu dakikalar yaşattı.

Manisa-Turgutlu karayolu üzerinde bulunan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü Kapalı ve Açık Cezaevi ziyaretçi kabul binasında elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede büyüdü. Yangın nedeniyle ziyaretçi kabul binasında bulanan mahkum yakınları kısa sürede binadan tahliye edildi. Queenbet İçeride bulunun eşyalarda dışarı çıkarıldı.

10 itfaiye aracı ve 3 su tankeriyle müdahale edilen yangın yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Olası yaralanma durumuna karşı 112 Acil Sağlık ekipleri ise cezaevi girişinde hazır bekletildi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken mahkum ziyaretçi kabul binası kullanılamaz hale geldi. Gergin bir şekilde yangının söndürülmesini bekleyen mahkum yakınları, herhangi bir yaralanma veya can kaybı olmaması nedeniyle rahat bir nefes aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.