Piramit Haber

Kayseri polisinden uyuşturucu ve kaçak sigara operasyonu

Türkiye

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlileri, Kayseri-Malatya karayolunda gerçekleştirdikleri operasyonda bir araçta 23 kilo 150 gram esrar ele geçirdi....

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlileri, Kayseri-Malatya karayolunda gerçekleştirdikleri operasyonda bir araçta 23 kilo 150 gram esrar ele geçirdi. İl merkezinde yapılan 4 ayrı operasyonda ise gümrük kaçağı olduğu tespit edilen 50 bin 916 paket sigara bulundu.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlilerince Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda yapılan uygulamada uygulama noktasından kaçan bir araç takibe alındı. Araç yapılan takip sonrası Pınarbaşı girişinde yakalandı. Araçta bulunan A.A. isimli şahıs, polis tarafından etkisiz hale getirildi. Yapılan aramada 23 kilo 150 gram gelen esrar maddesi ele geçirildi. Bu araçta uyuşturucunun naklinde öncülük yaptıkları tespit edilen L.Y. ve M.O. isimli şahıslar bir başka araçla birlikte yakalandı. Olayla ilgili Kolaybet inceleme başlatıldı.

Doğu illerinden gümrük kaçağı sigara getirildiği ve pazarlandığı yönünde bir ihbar alan polis, yapılan 4 ayrı operasyonda toplam 50 bin 916 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Gümrük kaçağı sigara naklinde kullanılan 3 araca el konulurken, olaylara karışan A.K., A.O., U.M., E.U., Y.K.ve Ş.K. isimli şahıslar yakalandı.

Gümrük kaçağı cep telefonu satıcılarına yönelik yapılan 2 ayrı operasyonda da 44 adet cep telefonu, 488 adet şarj cihazı, 18 adet kumandalı araç MP3 çalar, 46 adet kart okuyucu, 35 adet hafıza kartı, 20 adet telefon kulaklığı, 197 adet telefon bataryası, 5 adet MP3 çalar, 417 adet değişik marka kol saati ele geçirildi. Olayla ilgili H.Ö.ve A.Ş. isimli şahıslar yakalandı.

Operasyonlar kapsamında yakalanan şahıslar hakkında yasal işlem yapıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.