Piramit Haber

İş adamına şantaj tuzağına 10 yıl hapis

Türkiye

İstanbul’daki bir iş adamına şantaj yaptıkları iddiasıyla 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ebru Müeyyed B. (42) ile erkek arkadaşı Murat B. (38) polis tarafından gözaltına alındı.Üsküdar’da gerçekleşen olayda iş adamı M.Y.Y....

İstanbul’daki bir iş adamına şantaj yaptıkları iddiasıyla 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ebru Müeyyed B. (42) ile erkek arkadaşı Murat B. (38) polis tarafından gözaltına alındı.

Üsküdar’da gerçekleşen olayda iş adamı M.Y.Y. 19 Haziran 2006’da polise başvurarak bir süre birlikte yaşadığı Ebru Müeyyed B. ile erkek arkadaşı Murat B.’nin kendisine şantaj yaptıklarını belirterek şikayetçi oldu. Ebru Müeyyed B. ile birlikteyken Murat B.’nin eve yaptığı baskın sonrası kendisine şantaj yapıldığını belirten M.Y.Y., istenen 100 bin liranın üçüncü taksidini ödemek üzere buluşmaya gideceği bilgisini verdi.
Bu bilgi üzerine Matbet önlem alan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, parayı almak üzere gelen Ebru Müeyyed B. ile Murat B.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

Üsküdar Adliyesi’ne sevk edildikten sonra tutuklanan Ebru Müeyyed B. ile Murat B. bir süre tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Mahkemece haklarında 10’ar yıl hapis cezası verilen çiftin cezası bu yıl Yargıtay tarafından da onandı. İki sevgilinin Ümraniye’de kiraladıkları bir evde kaldıkları tespit eden Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, buraya düzenlenen operasyonda Ebru Müeyyed B. ile Murat B.’yi gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemleri yapılan Ebru Müeyyed B. ile Murat B. Üsküdar Adliyesi’ne sevk edildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.