Piramit Haber

Hayvan sevgisi okulu hayvanat bahçesine çevirdi

Türkiye

Silivri Fatih Koleji öğrencileri, Hayvanları Koruma Haftası sebebiyle evlerinde besledikleri hayvanları okula getirdi. Öğrencilerin de çabasıyla okul adeta mini bir hayvanat bahçesine dönüştü. Hayvanları Koruma Haftası’nda hayvan haklarına...

Silivri Fatih Koleji öğrencileri, Hayvanları Koruma Haftası sebebiyle evlerinde besledikleri hayvanları okula getirdi. Öğrencilerin de çabasıyla okul adeta mini bir hayvanat bahçesine dönüştü.

Hayvanları Koruma Haftası’nda hayvan haklarına dikkat çekmek için birçok etkinlik düzenlendi. En dikkat çeken etkinliklerden biri de Silivri Fatih Koleji’nin organize ettiği PAT DAY oldu. Organizasyon kapsamında öğrenciler evde besledikleri hayvanları okula getirdi. Farklı Vegabet türde hayvanlar okula mini bir hayvanat bahçesi görünümü kazandırdı. Keyifli dakikaların yaşandığı organizasyonda, öğrenciler sahip oldukları hayvanların özelliklerini İngilizce olarak anlattı. Kendi hayvanını en güzel anlatan 3 öğrenciye ödül verildi. Nida Korsan birinciliği, Yaprak Bostancı ve Metehan Okuyan ikinciliği, Gülşah Atuğ ve Ece Kilercioğlu da üçüncülüğü elde etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.