Piramit Haber

Erbaa'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlandı

Türkiye

Tokat'ın Erbaa ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası müftülüğün düzenlediği programla kutlandı.        Kapalı spor salonunda gerçekleştirilen programa Prof. Dr. Osman Güner katıldı. Erbaa Müftüsü...

Tokat'ın Erbaa ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası müftülüğün düzenlediği programla kutlandı.

Kapalı spor salonunda gerçekleştirilen programa Prof. Dr. Osman Güner katıldı. Erbaa Müftüsü Mehmet Ceylan, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla bir araya geldiğimiz bugünde tüm din görevlilerinin günlerini kutlar ve saygılarımı sunarım. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak bu yıl ana temamız camilerdeki engelleri kaldırarak engelli vatandaşlarımızın camilere ve ibadethanelere kolayca ulaşmasını sağlamak olacaktır. Onlarında camilere rahatça girebileceği alanlar, kolaylık Betsmove sağlayacak önlemler alarak onların ibadet etme özgürlüklerini sağlayacağız." dedi.

Bu yıl görev süresi dolarak emekli olan imamlara da hizmetlerinin karşılığında plaket takdimi yapıldı. Plaketlerini alan imamlarla hatıra fotoğrafı çektirildi. Daha sonra salonda bulunan engelli bir genç için alınan akülü araç takdim edildi.

Program Prof. Dr. Osman Güner’in ‘Hz. Peygamber (S.A.V) ‘in Rehberliğinde İrşat ve Tebliğ’ konulu konferansıyla son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.