Piramit Haber

Dönüşüme için kazma Esenler’den vurulacak

Türkiye

İstanbul’da kentsel dönüşüm projesi kapsamındaki ilk yıkım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması beklenen bir programla Esenler’de gerçekleştirilecek. Programda ilk olarak 4 katlı bir bina yıkılacak.Afetlere karşı daha dayanıklı...

İstanbul’da kentsel dönüşüm projesi kapsamındaki ilk yıkım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması beklenen bir programla Esenler’de gerçekleştirilecek. Programda ilk olarak 4 katlı bir bina yıkılacak.

Afetlere karşı daha dayanıklı konutlar üretmek amacıyla hazırlanan kentsel dönüşüm projesi, Esenler’de hayata geçecek. Jestbet İlk yıkım Havaalanı Mahallesi’nde gerçekleştirilecek. Yıkım öncesi düzenlenen programa Başbakan Recep Tayyip Erdoan’ın da katılması bekleniyor.

Günday Sokak'ta bulunun Türk Apartmanı'nın çevresinde bugün, yıkım için gerekli güvenlik önlemleri alındı. Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu da alınan güvenlik önlemlerini yerinde izledi ve program için gereken hazırlıkları tamamladı. Göksu, vatandaşlarla da konuşak projenin önemini anlattı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.