Piramit Haber

Çorum Emniyet Müdürü Doğan: Trafik kuralları, hayat kurtarıyor

Türkiye

Çorum İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, trafik kurallarının hayat kurtardığını söyledi. Çorum'da farklı tarihlerde meydana gelen çok sayıdaki trafik kazası, Mobese'lere yansıdı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından basına dağıtılan...

Çorum İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, trafik kurallarının hayat kurtardığını söyledi.

Çorum'da farklı tarihlerde meydana gelen çok sayıdaki trafik kazası, Mobese'lere yansıdı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından basına dağıtılan görüntülerde yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazaları görüntülendi.
Şehrin farklı yerlerinde araç sürücülerinin hataları kırmızı ışık ihlalleri kazalara neden olurken bazı kazalarda ise facianın eşiğinden dönüldüğü görülüyor. 42 ayrı noktada 55 Mobese kamerasının bulunduğu Pashacasino Çorum'da yapılan trafik ihlalleri gözler önüne seriliyor.

Çorum İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, yaptığı açıklama da trafik kurallarının hayat kurtaran kurallar olduğunu aktardı. Doğan, uyulması gereken trafik kurallarının ihmal ve ihlal edilmesi sonucu meydana gelen trafik kazalarında yüzlerce insanın hayatını kaybettiğini dile getirdi.

Vatandaşın mal ve can güvenliğini sağlamak için çalışmaların sürdüğünü belirten Doğan ''Yol kullanıcılarının kazalara dikkatini çekmek ve bilinçlendirmek amacıyla yaşanan bazı amacıyla yaşanan bazı trafik kazalarının görüntüleri paylaşılmıştır.'' dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.